dmtturan Edabykl Başlarda kızmış gibi geliyordu belki şişede derler ya kız bebekte ekşi erkek bebekte tatlı kendimce kendimi çözmeye çalışacaktım 🤭 Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
dmtturan Vera09 Cinsiyetle alakası yok gibi yiyeceklerin diğer bir yorumda da sizin gibi ama erkekmiş 🤭 Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Mrv_77_77 Hamaratpanda aynı ben normalde tatlı düşkünüyüm hatta gece uyanıp bir tane çikolata yemezsem delircek gibi oluyordum o derece tatlıcıydım bu hamilelik beni çok değiştirdi yemekleri bile tuzlu yapıyor muşum artık ama bana tuzlu gelmiyor 🙈
dmtturan Edabykl ilk bir kaç ay da farkedilir derecede mi istek duyuyordunuz benim 5.hafta 5 günlük şuan
Yildizayz annelinkoo üç hafta önce doktorum kendini göstermiyor ama kıza benziyor sanki dedi sonra şehir Hastanesi’ne gittim detaylı ultrasyon için ama detayliya girmedim doktor iki ay sonraya gel dedi herneyse gene de muayene etti oda kıza benziyor sanki dedi hayırlısı bakalım 🙏
Sanal_koala00 dmtturan cinsiyetle hiç alakası yok deli gibi acı ekşi tuzlu yemek istiyorum , limonu kabuğuyla yiyorum oğluma hamileyim 😂
Yildizayz Hamaratpanda valla bende hep kuru köfte istiyor canım anneme her gittiğimde yaptiriyorum 😄🤭
strawbery Yildizayz genelliklle boyle eksii ve tuzlu seyler istiyor canim mesela turşu ayran falan ama arada sirada deli gibi tatli yiyorum anlam veremedim😂
Mrvvmrvv Yildizayz ahh bende öyleydim halada öyle tatlı olan herşey itici gelıyor cinsiyetimiz erkek 🥹❤️
annelinkoo Yildizayz aa neden detaylı olmadı ki. Benim ilk gebeliğim öyleydi de ondan sordum:) oğlumda hep ekşi yerdim nar ekşisisni felan kafaya dikerdim 🤭