meleklerin_annesii Yildizayz cinsiyeti ne ? Benimde deli gibi turşu çekiyordu geçen hafta bu hafta pek bi isteğim olmadı 😂
Yildizayz Hamaratpanda valla bende hep kuru köfte istiyor canım anneme her gittiğimde yaptiriyorum 😄🤭
annelinkoo Yildizayz aa neden detaylı olmadı ki. Benim ilk gebeliğim öyleydi de ondan sordum:) oğlumda hep ekşi yerdim nar ekşisisni felan kafaya dikerdim 🤭
Yildizayz annelinkoo detaylı ultrasyonda 23 haftalık iken yapılıyor dedi sen ozaman gel dedi bende tamam dedim 🙏🤷
Pinkgold 2 aydır ekşi tuzlu yiyorum tatlıyla hiçbir şekilde aram yok 2 aydır tatlı ağzıma sürmedim 😂 canım istemiyor nedense en sevdiğim çikolatayı bile yiyemiyorum 🙈😂
tugbaa_a Yildizayz 33 haftalık hamileyim ilk zamandan beri ekşi yiyorum 🤭 hamile olduğumu bilmeden de koca bir tabak turşu yemiştim canım çekmişti ☺️
Yildizayz tugbaa_a bende hamile öğrenmeden önce canım limon çekmişti bes tane dilimledim üstüne birde tuz 😄😄
Z72r47asel Benimde canım ilk ekşi şeyler çekti özellikle salatalık turşusunu tüketiyorum yani benim canm hala turşu çekiyor 🥰
Yildizayz @meleklerin_annesii üç hafta önce doktorum kendini göstermiyor ama kıza benziyor sanki dedi sonra şehir Hastanesi’ne gittim detaylı ultrasyon için ama detayliya girmedim doktor iki ay sonraya gel dedi herneyse gene de muayene etti oda kıza benziyor sanki dedi hayırlısı bakalım 🙏
Yildizayz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin güzel annelerim rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatırsın 🤲🤲🌹