Mervestark egemomss büyük olan her şeyden 😂 tırlardan, dozerlerden, yanından geçerken tüylerim diken diken oluyor nefesimi tutuyorum resmen. Okyanus görüntüsünden gemilerden, yük gemilerinden. Ve kuşlardan 🤭
Aag06 esmerella37 hahahaha ay yok benim en sevdigim hayvan yilandir vallla Evde beslemek icin cok agladim yalvardim anami ikna edemedim 😂 Ama sonra kafama kus kanadi degdi alcaktan uctu kanadi sacima surttu benim aglamaktan gozler sisti dilim tutuldu noldu diyorlar konusamiyorum kitlendim ahahhaha dediler kiza bak bide yilan besleyecek 😂😂😂😂😂😂😂 yok ya hayvan dedigin surunecek yuruyecek kosacak ama ucmayacak kanadi olmayacak tavuk falanda dahil kanatli ucanli seyler olmasin 😂 evimize yarasa girdi hele o gunu hic hatirlamak istemiyorun
eylulicten egemomss tuhaf gelecek biliyorum ama kozalak gorunce korkuyorum ve tansiyonum dusuyor bayiliyorum. Cocukken dayim meger onunla korkutuyormus beni her pikniğe gittimizde kozalaktan korktugum icin arabadan inmiyormusum. Suanda da kozalak olan yerlerde ayni korkuyu yasiyorum
Milosee egemomss kapalı alan fobisi bütün hayvanlardan tiksinme fobisi özellikle (örümcek kara böcek ince bacaklı böcekler) Karanlıkta kalma baştan aşağı fobiyim ben hahahah
Zeynep_61_70 egemomss bende de aynısı 😂🤭 5. Katta oturuyorum ve hergun merdivenleri kullanıyorum asla asansöre binmiyorum binemiyorum
HavvaSonmez03 egemomss böcekten çok korkarım görünce nereye kaçcağımı bilemem 😂 ve aynı şekilde köpek ama büyüklerinden 😂😂
R94_ Böcek yani bunu yazarken bile ayaklarımı havaya kaldırdım o derece. Gördüğüm an kaçacak delik ararım hiç bir şekilde resmine dahi bakamam😄😄😄
hzl040823 egemomss kuştan acayip korkuyorum hayvana bakamıyorum bile tüylerim diken diken oluyor 🥶🥶🤦♀️