esmerella37 Ranammmm bende tam tersi hayatta acık yatamam sureklı gozum kapıda oluyo brimi girecek bisey mi gelecek ayy hep kapalıdır eşim ac sıcak der asla acmammm uyaymıyorum. Derim. Biri bakıyo gibi oluyor
hilalhanim OynakBalinaa ben aşırı korkuyorum ama en ufak tıkırtı olsun hooop önden gidiyorum saki bir şey yapabilecek gibi 😂 ama hamamböceği varsa asla yere inmem
Aag06 egemomss hayvanlari severim yilandan bile korkmam ama ucan en ufak sinekten kuştan korkarim hayvan dedigin ucmayacak 😂
Aag06 esmerella37 hahahaha ay yok benim en sevdigim hayvan yilandir vallla Evde beslemek icin cok agladim yalvardim anami ikna edemedim 😂 Ama sonra kafama kus kanadi degdi alcaktan uctu kanadi sacima surttu benim aglamaktan gozler sisti dilim tutuldu noldu diyorlar konusamiyorum kitlendim ahahhaha dediler kiza bak bide yilan besleyecek 😂😂😂😂😂😂😂 yok ya hayvan dedigin surunecek yuruyecek kosacak ama ucmayacak kanadi olmayacak tavuk falanda dahil kanatli ucanli seyler olmasin 😂 evimize yarasa girdi hele o gunu hic hatirlamak istemiyorun
Simy egemomss bende aynıyım asansör de bir kez kaldım yanlizken ondan sonra daha bin miyorum binemiyorum yani kızımla birlikte okul dönüşü köpek sürüsünün arasında kaldık ondan bellidir köpek kere karşıda artık korkum var nerde bir kopek görsem artık yolumu değiştiriyorum kaçıyorum
ceromom55 egemomss ayna fobisi ama sadece geceleri bakınca korkuyorum istemsizce gözüm çarpiyor kafamı kaldırdığım gibi ayna karşimda olmş olyr😂
Portakal-Suyu Tripofobi= Çocukluğumdan beri birden fazla yuvarlığın içi içe girerek gözenek görüntüsü oluşturduğu nesnelere bakamıyorum midemi bulandırıyor. Örneğin taş duvar, yanık sonrası oluşan su kabarcıkları.🤮