Gunesesila Aybigesrky 39+4 saat 2 de uykuya dalıp saat 4 de mide bulantısı ekşimesi gibi değişik bir şey ile uyandım o saatten beri ayaktayız 😔
Aybigesrky Gunesesila kiyamam artik guzel baslangic icin sona gelmissin sikayetler epey artmistir daha epey vaktim var senin zamanina gelmem için Rabbim kurtarsın🤲😇
Aybigesrky Zuleyhaoksz ben iki gundur uç saat uykudan sonra uc bucukta bayilmisim suan uyandim bi iki gun goturur beni bu uyku🤭
nnnaaz Geçen günlerde rahatlatıcı sesler dinleyerek uykuya dalardım ama şimdi oda yardım etmiyor. Uyku var ama dalamıyorum. Ağızdada bir mentol tadı. Ve manzaram
Aybigesrky nnnaaz evet ne kotu bi tat o 😔 sanirim dogurana kadar bu uyku duzeni bu sekilde devam edicek gibi
Aybigesrky [silindi] Amin hepimizinki inşAllah o en basindan beri bitmedi bende su ictikce bes dakikada bir hele son zamanlar 🥴🤭
Aybigesrky Mlkysf çok guzel sebepler ama senin surecine en yakin zamanda nasip etsin Rabbim bizlerede inşAllah 🤭
Aybigesrky zeynepkk o başli basina hamileligin basindan beri sorun zaten hiç sorma bu ara yer daralinca dahada sıklaşti zaten😊
Aybigesrky Sezind Hayırlı Yolculuklar canim bide yolculuk fazla yorar keske dinlenebilseydin boyle bide herkes iyice uyu cocuk olunca cok ararsin demiyomu🤭
Aybigesrky Adenin1annesi ben uzulcegim bir haber almistim ona yordu eşim megerse herkes benimle ayni sorunu yasiyormus
Aybigesrky nnnaaz 30 kusur haftalara geldigimden beri desem inanilmaz fazla uyuyodum 30 ları gorene kadar
nnnaaz Aybigesrky geceleri hep tedirginim gündüzleri de çoğu zaman imkan olmuyor. Siz yine şanslılardansınız 🌸
Aybigesrky Merveaselsmom ah o tuvalet bu kadar sık gelmesi ve yataga donene kadar uykuyu goturmesi gece yatmaya dogru su icmeyi biraksamda surekli ihtiyacim varmis gibi🤔
Aybigesrky Betulkosemez çok az kalmiş sağlıkla Hayırla nasip etsin Rabbim sanada hepimizede🤲💕 daha uykusuz gunlere bende yakinsin tedirgin edici ama çok guzel bi his
Aybigesrky Hatihati bende kendimi yanliz zannediyorum bu kadar kalabalik olmamiz uyutmadi ama guven. Verdi🤭 hele o hastane sabahı inadinada sira beklerken uykun gelir