• Öneri
  • Yeni evlendiğinizde yaptığınız en saçma şey

bebekveannesiii yaptıgına bakar düzenine bakar sonra ne görmek istiyorsa onu görür ben alabildiğince uzak durmaya çalışıyorum kendim gitmiyorum ki anlayıp anlar da zırt bırt gelmesinler diye Pek anlayan Bi tip degiller o yüzden sallıyorum artık eşime diyorum ben kaldıramıyorum şu hamilelik döneminde misafir diye de pek Bi işe yaramıyor kuzum 😄

Damla34567 daha 20 gün sonra 20sine girecek olan ben
19da evlendim😁😂

Damla34567 evet evet 30 en güzel yaş. Anne de oluyorum oda aradan çıkıyor. Misssooo 😂😂😂 neyse canım kocam da iyi ki var şaka bir yana. ❤️🤣

bebekveannesiii 😂😂keşke deseydim daha sonra eşimle odamızın kapısını kilitledik beni yada eşimi odada zannetsinler diye ikimiz nasıl banyoya girerdik o kadar insanın içinde plana bak😅😅😅 bari bir kaç gün yanlız bıraksaydınız

bebekveannesiii ben de hep gece uyumadan sacma sorular soruyordum mesela balık tutmaya gidiyordu o gun gecesinde tam uyuycaz birden aşkım diyodum sen simdi balık tutmaya gittin oltana bi balık geldi o balık da benmişim ama sen bilmiyosun tam oltayi cekerken balığı gördüğünde gözlerinden benim o balık olduğumu anlar mıydın filan demiştim 🤣🤣🤣 başta anlam veremedi ama sonra ikimizde cok güldük nerden geliyor boyle seyler aklina demisti ufkum geniş diyodum bende ama artik demiyorum tabiki hala bazen hatirlatip guler geceriz balik yedigimizde 🤣🤣🤣

Elifderin34 ahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ya çok güldüm +1 😂😂👏👏

Hadi bitanede ben anlatıyım evlendik salondan eve geldik sabaha karşı balayı için yola çıktık geldik neyse otel odası okadar büyük ki yatakta öyle ilk gece eşim yatagın bi tarafına yatmış ben bi tarafına gece uyanıyo yatalta beni bulamadı diye yataktan fırladı su içmeye kalkıcakken sen dur aklım çıktı ben getiririm dedi sonra sarıldı bırakmadı karıyı kaybediyoduk dedi durdu 😅😅😅😅😅😅😅