bebekveannesiii Ela344 🤣🤣🤣🤣ayy benim donlari öne asmam daha iyiii😝😝😝kocişim canım kocişim neee kızzzzz
Ela344 bebekveannesiii hiç sorma 😂 ama hep derdim eğer bir gün evlenirsem adama kocişim dicem diye 😂😂 dedim de oh olsun 😂
Baymehal bebekveannesiii ben de ailemin yanındayken sıkı denetimdeydim ama koca kadar değil ya koca insanı bezdiriyo
Esragoren bebekveannesiii bende 19 da evlendim şu an 20 yaşındayım ama hiç yaptığım sacma bişey olmadı😅😬hangi akılla yaptın kiz onu 🤣🤣
bebekveannesiii Ecmelerva 🤣🤣ay öyle saçma şeyler arada bana da geliyodu hâlâ da geliyo ama senin balık olman iyiymiş🐟🎣🎣🎣🎣🎣
nazli_ozcan09 bebekveannesiii bende hala aynıyım 1 sene 2 ay oldu ama gene duramam illa karanlık da giyinirim😂
Aysegulsayhar bebekveannesiii biz şahit olmuştuk Bi komşumuş yeni evlenmişti tüm iç çamaşırını kendi bide kocasının balkona asmıştı çok gülmüştükk 😂harbiden neden asıyorlar 🤔🤔
bebekveannesiii Aysegulsayhar ya ciddenmiii😳😳 ben kendilerimi asmamm ama eşimin kileri öyle astım valla
nazli_ozcan09 Aysegulsayhar ben öyle şeyleri hep evin içinde asarım o ne öyle görmemişin kocası olmus gibi 😂
bebekveannesiii Mrv_77_77 anaaammm hiç mi yalnız kalmadiniz kız sen hangi akla hizmet kaynananın yanına gittin kaç yaşında evlendin🤔
Mrv_77_77 bebekveannesiii 19 yaşında kocaya kaçarsan mecbur bırakılırsın bişeylere 2 günlük gelinken kocam askere uğurladım 🥺 çok şükür şimdi çok mutluyum eşimle çocuklarımla
Aysegulsayhar bebekveannesiii öyle Valla ben hiç yapmadım onunkini bile odaya yada kaloriferde kuruturdum
izobellaaa-_- Songulll46____28 acıkmayınca valla aklıma gelmiyor hele de tempolu iş tutarken dövme yemek yapasım gelmiyor 😂
Zeynep_imveAnnesi bebekveannesiii hahaha 😂 bizde ilk gece adam uyudu sabah ben zorlamştım hadi bitirelim şu işi diye 🙈🙈🙈🙈