findiklibadem segah06 34. Haftamdayım ilk 2 saat cıkmak yasak Allah yardımcımız olsun çok zorlayacak saniyede bir wc geliyor çünkü :(
Gozde5 findiklibadem sırf bu yüzden sınava girmicem. Bide ben 24 haftaligim vc ile bütünlestim resmen o 2 saat kalma olayı beni çok strese sokuyo
Senaturk 30+0 ile gidicez bizde bakalım geçen sınavda sıcaklardan fenalık geçirecektim nerdeyse bu sefer hepimiz için güzel olur inşallah 🤗
srvsms segah06 bsrydnn fatiss Nare09 Bora5832 segah06 Masumanneinci Senaturk KumsAlyaa 4 gün oldu da sezeryan ile doğum yaptım sadece sabah ki sınavım var girip girmesem mi kararsız kaldım
Zuzu6901 segah06 23 haftalık gircem sınava, iptal olan Sinavda belim çatlamisti şimdi napicam kara kara onu düşünüyorum. Normalde de belim çok ağrıyan biriyim. İnslalah hepimizin çok iyi geçer kızlar, bebeklerimiz bize hayr getirsinnn 🤲🤲💕
Btl7 segah06 25. hatta yarın 26. Haftaya giriyoruz ve kpss sırasında nasıl duracam diye düşünüyorum 😬
KumsAlyaa 1yenianne Ay bende çok hastayım canım nasıl gireceğim Bilmiyorum grip boğaz ağrısı öksürük kusma ne ararsan var 12 olucaz yarın kusmalarım aşırı şiddetlendi bu aralar ben nasıl dayanıcam bilmiyorum poşette almıyorlar içeri götürsem iyi olurdu bir poşet şimdi ben kusacak olsam sınavı bırakıp çıkmam mı lazım 2 saat çıkmakta yasak nasıl olacak ben anlamadım
1yenianne KumsAlyaa 2 saat önce cıkabilirsin ama sınavın iptal olur :( Gerçekten bende bilmiyorum ne bu cektiğimiz ya bir atanamadık.Karnım burnumda hastayım öksürük var bide ordaki insanlarıda rahatsız etmek istemiyorum..Kusma da kötü yeni hamile oldugundan oluyor