1yenianne KumsAlyaa 2 saat önce cıkabilirsin ama sınavın iptal olur :( Gerçekten bende bilmiyorum ne bu cektiğimiz ya bir atanamadık.Karnım burnumda hastayım öksürük var bide ordaki insanlarıda rahatsız etmek istemiyorum..Kusma da kötü yeni hamile oldugundan oluyor
KumsAlyaa 1yenianne Ay sorma canım kusma kötü öksürme kötü ne yapayım baktım tutamıyorum mecbur çıkıcam hayırlısı artık
Misssitare segah06 38 haftalık olacağız. Ben giremeyeceğim malesef, çok üzgünüm bu konuda. İptal olan sınavda bile 31 haftalıkken aşırı kasılmam oldu ilaç kullandığım halde. Şu an doktor ilacı kesti. Strese de oluyorum bebeğim çok etkileniyor😔
Mucizebeklerkennn Haftada da bende adayım kpssyee Ay çalışmadım da ama napiyim girmesem gönlüm razı değil 😅 Gecenkinde 24 haftadayim oluyordum sıcaktan bu sefer ne olacak bı bakalım 😅
bsrydnn segah06 anam ne bileyim öyle bir şey oldugundan bile haberim yok . zaten herkes gibi param boşa gitmesin diye girecem 😁
srvsms segah06 bsrydnn fatiss Nare09 Bora5832 segah06 Masumanneinci Senaturk KumsAlyaa 4 gün oldu da sezeryan ile doğum yaptım sadece sabah ki sınavım var girip girmesem mi kararsız kaldım
Bora5832 srvsms ağrı durumunuza bağlı uzun süre oturabiliyorsaniz girin derim dayanamazsiniz erken çıkarsınız
bsrydnn srvsms ben kendimi iyi hissediyorsam girerdim . uzak değilse , araba yolculugu etkilemeyecekse ve oturmak rahatsız etmeyecekse gir bence
Masumanneinci srvsms girin ne olur ne olmaz. Kendinizi iyi hissediyor iseniz tabi. Zorlamayın dikislerinizi. Ama hayat bu puanınız elinizde olsun
segah06 srvsms ben yerinde olsam girerdim. Secimdeb oturu fazla atama yapacaklar cunku. En azindan icinde pismanligin olmaz. Tek oturummuş bide