Btlklnc bende böyle yapmadığım için çok pişmanım tahmin edemedim aksine eşim bekleyelim demişti de sorun olmaz demiştim😞

hayalperest2310 Geç kalmış sayılmazsın . Uygun bir dille anlatırsan eşin anlar bence seni. Dogum yapınca ne olacak kayınpederin yanında nasıl rahat edeceksın. Öz babamın yanında bıle yatıp kalkamam kayınpeder surda dursun😕

hayalperest2310 bende sinir krızı geçirdiğimde en son kanama başladı bebeğini düşün lütfen

Herkesin çarşısı pazarı evi ayrı olmalı, insan yeri geliyor kendi ailesinin evinde rahat edemiyor

Eşiniz sizin yakınınızda değilse kendi ailenizin yanına gitmek en mantıklısı, evde bir sürü insan var ve yeni evlisiniz zor bir durum

Birgul, başlığı aileme gitmeli miyim olarak değiştirdi.

Vera09 ben evi görmediğim için bu manzarayla karşılaşacağımı düşünemedim bende bir yıldan birşey olmaz diyerek kabul ettim ama ev içine girince çocuklar ayrı iğrenc ev pislikten geçilmiyor geldiğimden beri herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyor buna da hamilelik eklenince koku hassasiyetim ikiye katlandı annemlere gidiyorum midem bulanmıyor çünkü ev iğrenc kokuyo

Birgul eşimin gelmesine beş gün var gideceğimi söyledim ya ev tut ya da ailemin yanında kalcm dedim

Haticeeklyc eşim

Haticeeklyc eşim şu an ırak ta mecburiyetten kalırım dedim birde zaten böyle tahmin edemedim ben ben aileme sık sık giderim kayınpederim bırakmıyor her defasında ağlıyorum annemler seni gelip alcz dediler zarar gelir diye korktum gelmeyin dedim

hayalperest2310 Allah yardımcın olsun canım. Ailenin yanına gitmen en doğrusu bebeğin için. Stres bebeği o kadar çok etkiliyor ki. İlerki haftalarda daha da zorlanır ve gitmen daha da zor hale gelebilir. Doğru karar vermişsin gitmek isteyerek

hayalperest2310 arkana bakmadan git. Ailes bişey der diye düşünüyorsan da bir kaç gün rahatsız gibi davran ay oram ay buram de iş yapma zaten gözünün içine bakarkar git diye sende dersin ki size zahmet veriyorum ben annemlere gideyim en iyisi hamileliğimde annem ilgilense daha iyi olucak falan

Saçmalama topla pışını pırtını çek git, eşini bile bekleme ailen gelsin alsın eşin de annenlere gelsin görmeye seni. Ne saçma bir durum ayyy iyi dayanmışsın 4 ay

hayalperest2310 kesinlikle git benim eşimde denizci balık adam hep kendi evimdeydim arada anneme kayınvalideme giderdim çok şükür bıraktı ama ben hep evindeydim ne gerek var öyle üst üste üst üste yaa

adenleyolculugumuz_ öyle yapacm zaten 100 milyarlık çeyiz dizdim bir odada kilitli eşim gelsin annemlere taşıyacm zaten tek iyilikleri dokunmadı düğüne gelen tüm yakıları aldılar tek kuruş bile vermediler eşim bana baştan beri ailende kal dedi dün söyledim gelince öyle yapacz dedi

hayalperest2310 eşin de biliyormuş ki başta geciktirmek istemiş sonra ailende kal demiş. Ailesinin ne mal olduğunu adam çok iyi biliyormuş. Dua et sana onları savunmuyor. Benim eşim bir de ailesini savunur körü körüne çünkü. Ay bende Asker eşiyim düşürmesin Allah kaynana kayınbaba yanına. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, el sonuçta