13 haftalık hamileyim kızlar fakat benim sorunum şu cimri bir kayınpederle eltim eşi ve üç çocuğuyla bir evde yaşıyoruz kayınpeder desen fırına yemek atarsın laf sokar eltimin çocukları deseniz temizlik denen şeyden haberleri yok her yediklerini eve atıyorlar tükürüklerini bile eşim ast Subay tahinine 6 ay var daha sence bu evden çıkmalı mıyım bende İstanbul da sadece annem babamla yaşayan biriydim böyle bir ortama hiç girmemiştim bende eşime aileme gideceğimi seni orda bekleyeceğimi söyledim o da onayladı doğru mu verdiğim karar ha birde aileni yok say biz varız 4 aydır evliyim sadece toplasanız beş gün gördüm onları
aileme gitmeli miyim
hayalperest2310 Bence ayrı çıkın o kadar kalabalıkla olmaz
- Düzenlendi
hayalperest2310 hhiiic düşünme fazla bile durmussun o ne öyle. Çık evine bekle eşini bebeğini misler gibi.
tabii ki de kendi ailenizin yanına gidin
hayalperest2310 kendi evine çık canım hiç birşey senden değerli değil iyi bile dayanmışsın
hayalperest2310 bunu yaptıgına göre yaşın küçük diye tahmin ediyorum. Şahsen 25 yaş üstü biri bunu yapmaz. O yüzden demem oki yaşça büyük biri olarak. Koşarak uzaklaş. Çok yeni evlisin zaten. Daha yıllar geçicek sen onları çekiyorsun ama ilerde biz sana baktık dicekler . Ne gerek var yani ailenin evi varken . Annenin yanında uzanmak keyif yapmak varken oralara gidip de ayak ayak üstüne atamazsın. Eşine biraz gece konuştuğunda acındır kendini . Bebeğimiz içinde iyi olur de ailesini kötülemeden ben rahat edemiyorum de . Ve anneciğinin kollarında bekle derim ben . Ablam 1,5 sene asker yolu bekledi annemde kaldı eşinin sana güvenmesi gerek
Ahuum zaten düğün nişan vs tek basımıza yaptık emekleri zerre yok üstümüzde bende düşünüp bu kararı aldım bugün olanlar canıma yetti sinirden karnıma agrılar girdi sinir krizi geçirdim resmen
hayalperest2310 Şunu bilirim ev üstüne ev olmaz. Benımde eşim asker üstelik denizci 6 ay gelmıyor bazen. Banada teklif etti bnm aılemle yasa diye . Asla kabul etmedım gerekırse evlenmem beklerım dedim .kendi evimizi kurduk . Aılemede gidiyorum onun aılesıne de ama sıkılınca evime gidiyorum kendıme laf ettirmem
Btlklnc bende böyle yapmadığım için çok pişmanım tahmin edemedim aksine eşim bekleyelim demişti de sorun olmaz demiştim😞
hayalperest2310 Geç kalmış sayılmazsın . Uygun bir dille anlatırsan eşin anlar bence seni. Dogum yapınca ne olacak kayınpederin yanında nasıl rahat edeceksın. Öz babamın yanında bıle yatıp kalkamam kayınpeder surda dursun😕
hayalperest2310 bende sinir krızı geçirdiğimde en son kanama başladı bebeğini düşün lütfen
Herkesin çarşısı pazarı evi ayrı olmalı, insan yeri geliyor kendi ailesinin evinde rahat edemiyor
Eşiniz sizin yakınınızda değilse kendi ailenizin yanına gitmek en mantıklısı, evde bir sürü insan var ve yeni evlisiniz zor bir durum
hayalperest2310 durduğunuz hata en kısa sürede çıkın o evden, boşuna dememişler ev ev üstüne olmaz diye. Yazık strese girip karnınızda ki bebeği de etkilemeyin lütfen
hayalperest2310 o evde oturmayı nasıl kabul ettiniz ya
Vera09 ben evi görmediğim için bu manzarayla karşılaşacağımı düşünemedim bende bir yıldan birşey olmaz diyerek kabul ettim ama ev içine girince çocuklar ayrı iğrenc ev pislikten geçilmiyor geldiğimden beri herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyor buna da hamilelik eklenince koku hassasiyetim ikiye katlandı annemlere gidiyorum midem bulanmıyor çünkü ev iğrenc kokuyo
Birgul eşimin gelmesine beş gün var gideceğimi söyledim ya ev tut ya da ailemin yanında kalcm dedim
Haticeeklyc eşim
Haticeeklyc eşim şu an ırak ta mecburiyetten kalırım dedim birde zaten böyle tahmin edemedim ben ben aileme sık sık giderim kayınpederim bırakmıyor her defasında ağlıyorum annemler seni gelip alcz dediler zarar gelir diye korktum gelmeyin dedim