Deletedmom_8 Mervegc 25. Haftada almaya başladım ben. İlk başta çıkan o göbekte gazdan dolayı. 6. Aydan sonra karnım çıkmaya başladı
Melahatakca Mervegc ben şuan 8 ayligim hamile kaldigimda 48 kiloydum şuan 63 kiloyum 15 kilo aldım çok mutluyum ve inanamıyorum kilo alabildigime
MaxMom Mervegc 26. haftaya kadar almamıştım. Şu an 29+4’üz 2 kilo aldım. Hedef max 10 kilo ile doğuma girmek.
PMY23 165cm boy 52 kilo hamile kaldım. 16+5 de 1 kg aldım. Bol su içmeye çalışıyorum. Kahvaltıda yumurta peynir ceviz tüketmeye çalışıyorum. Yemekletde ayran genelde. Ama tabi abur cubur kaçamaklarımda oluyor, tost pankek falanda yiyorum ama haftanın genelini daha sağlıklı geçirmeye çalışıyorum. Umarım böyle yavaş yavaş bir artış olur
Halimbey Mervegc ilk gebeliğimde +20 kilo ile doğuma girdim 48 ile kalmıştım 68 ile doğurdum 2 ay olmadan eski kiloma dönmüştüm şu an 12 haftalığım almadım daha
mervebeklevic Mervegc canım ben 58 kg ile hamile kaldım. Bulantı cart curt ilk 4 ay maf oldum zayıfladım 52 düştüm belki dd 50 sonra tartılmadım zayıfladığımı farkettikce suan 7 aylık hamileyim 10 kg almışım toplamda 62 kg oldum 🙏🏻 Ama kg olayına cok takılma lütfen bebeğinin gelişimi iyiyse senin kg Alman/almaman sorun olmamalı🌸🙏🏻🧿
Celins_ Mervegc ilk hamilelikte 28den sonra kilo alımım başlamıştı 7 kilo aldım toplamda. Şuan 15+1 deyim daha hiç almadım.
TYK İlk hamileliğimde 20 kilo aldım ikinci de öyle olacak gibi … 30 kilo alıp 20 sini doğumda bırakan var 10 kilo alan var hiç doğumda sade bebeğin kilosu giden var … bence herkesin bünyesi bedeni farklı … birileri veriyor diğerleri alıyor … sağlık sihhat olduktan sonra … kilo da verilir emzirirken İnşaAllah :)
Hayattumutt 5,5 aylık hamileyim 3,6 kilo aldım,ilk 3 ay midem hassastı,kusmuyırdum ama az yiyordum,iştahım kapanmıştı,sonra açıldı 2,5 ayda 3,6 aldım diyebilirim,çikolata dışında pek abur cubur yemiyorum.