Nurinan Mervegc bulantım çok oldu canım 5.ayima kadar hiçbir şey yiyemedim şimdi biraz biraz iştahım açıldı son ayda alacağım sanırım kiloları 😂 Fast foot abur cubur çok tuketiyordum gebelikte bıraktım onunda çok etkisi oldu
motherofcats Mervegc yok pek ettiğim söylenemez sadece 6.ayda gebelik şekerim çıktı tatlı pek tüketmedim
TeoMom Mervegc Yok canım çok ya zaten şekerim blraz yüksek çıkınca on gündür diyetteyim bundan sonra çok almam herhalde🙂
Oznurozdemir Mervegc hayır canım. Valla normalde buzdolabının yanından geçsem kilo alan biriydim ama hamile kalınca tam tersi alamadım bende çözemedim. Bünye meselesi demek ki
Ysmndnz Mervegc evet normale dönüyor benimde ilk 3 ay şiş ve hassasti sonra şişlik indi hassasiyet geçti
Ayseaysa Mervegc ben 20. Haftaya kadar kilo verdim -6 ondan sonrada yavaş yavaş almaya başladım şu an 34+4 haftalıgız 8 kilo aldım
Yasolinnn Mervegc aynen mesela pilav makarna hamurişi vs normalde sevmem düşkün değilimdir ama bulantıları onlar bastırıyor böle kuru kuru. Sulumsu yemek vs yediğimde kaynıyordu sanki midem. O yüzden mecbur hep onları yedim. O yüzden de aldım🤦🏻♀️
Pineapplee Mervegc ilk aylar kişiden kişiye çok değişiyor bence ☺️ Benim aşırı bulantım ve kusmalarim olduğu için ben kilo vermiştim 4 kilo kadar 😂 ama onlar geçtikten sonrada 4+14 kilo aldim… yani hamile kaldığım kilodan 14 kilo fazlayım 😩😩😩 37+2 deyiz şuan
bebekveannesiii Mervegc Amaan hamilesin sen ye ki bebiş büyüsün tabi faydalı şeyler ye abur cubur değil mesela ben kilo kilo muz, ceviz, fındık,anetp fıstığı yerdim. Özellikle son ayda mutlaka ye hem bebeğin zeka gelişimine katkı sağlıyor hem de kilo aldırıyor
Aden58 Bende 15 haftalık hamileyim daha hiç kılo almadım bulantım kusmamda yoktu hala aynı kilodayım almadığım için seviniyorum çünki son aylar alıcam baya bit kilo
gulin-35 Mervegc dıkkat et valla o kılo bana yapısmıstı kac seneler veremedım en son tup mıde oldumda kurtuldum abur cubur abartma yuruyusunu ıhmal etme az da olsa yuru
Misssitare Mervegc 16. Haftada almaya başladım. 3. trimestere kadar ayda 1 ya da 2 kilo alıyordum. 3. trimesterde 3 haftada 5 kilo aldığım bile oldu🙆♀️