Wonderwoman08 Sevda35 ben de gece yarısından itibaren 7+0 oldum öncesinde 1kimyasal ve 1 de ektopik gebelik sonrası kürtaj olmuştum. Bunda da sorun olur diye hastaneye hiç gitmedim korkumdan. 8. Hafta gibi gidersem kalp atışını duyarım diye düşündüm. Kalp atışını duydunuz mu hayirlisiyla ben de duyarım inşallah. Rabbım herkesin gönlüne göre versin.
Wonderwoman08 @“Anonim11”#p24179361hamilelik günlüğü tutmuştum ben ogluşumda . Ultrason görsellerini de yapıştırdım hep. Şimdi 7+0 dayim bakalım henüz bebisimi göremedim inşallah sagliklidir. Her anı ayrı bir güzel hamileliğin. Tadını çıkarmak lazım. Kalp atisi detaylı ultrason karnindaki hareketleri hickiriklari tekmeleri…. hareketini hissettikten sonra daha bir gerçekçi oluyor hersey. Eski günlüğüme bakıp bu haftalarda bunu hissediyorsunuz diyorum hep yine tutacağım ben tavsiye ederim.
Bengum 20+5′den selamlar.. 4 ay boyunca şiddetli bulantılarım oldu hatta bir kaç sefer ölüyorum sandım diyebilirim abartısız kusmaktan nefessiz kalıyordum 🤦🏻♀️ Şuan her şey yolun da bebeğimi çok rahat hissedebiliyorum çok şükür. Her geçen gün hareketleri daha güçlü ve hissedilebilir geliyor🫶🏻
babykumsal Anonim11 Çok normal🥰 32 hafta olacağız bizde. Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra daha bir annelik hormonların artıyor sanki evet diyorsun doğdu güneşim 😂
Mucizemmd Anonim11 ben 7 haftanin sonlarinda kusmaya basladim her gun kusuyordum helede sabahlari 11 aftaya kadar kesildi asiri koku hasasiyeti
Hatice-26 Anonim11 Bebeğiniz hayırlı olsun. 🌸 Benimde ilk gebeliğim ve 13 haftalık gebeyim. Bu duyguları birebir bende yaşadım ve muhteşem duydu. Olabildiğince rahat olun ve stresten uzak kalın derim. Kendime verdiğim bir kural hiçbir şekilde araştırmalarını hastalık vs internetten bakmayıp bir ajanda oluşturup doktorunuza her gittiğinizde aklınıza takılanları sorun derim. Ben bu şekilde ilerliyorum ve güzel geçiyor şükür.
12345m Hamileliğimin ilk haftasındayım koyu kırmızı kanamam ve regl ağrılarım var sizlerde de oldu mu
Z72r47asel 12345m kanama olmadı ama regl olacak gibi ağrılar oluyor belinde kasıklarda ağrı oluyor sanki regl olacak gibidir
mervecelkkk Anonim11 Merhaba ben de gebeliğimin 6. Haftasındayım ama benim mide bulantılarım başladı çok fazla hem de yemek bile pişiremiyorum. Doktor ikiz olabilir dedi belki de o yuzden mi erken başladı bilmiyorum. Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu🥹🥹🥹
Yusa1014 Anonim11 en zor bence ilk 3 ay ve son ay şuan son aydayım uyumak yatmak hiç yok ama güzel hamdolsun bunada
Z72r47asel Btl_3438 yani öyle aldırmak söz konusu dahi değil özele gitmiştim bu hafta tekrar gel dedi cuma günü tekrar gidecem söz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?🤔
Btl_3438 Z72r47asel yok öyle değil yani söylediklerini takma demek istedim biz yanlış hatırlamıyorsam 6 haftalıktik vajinal ultrasonla baktı tekrar o zaman duyduk kalp atışını herşeye değerdi o ses kese boş muhabbetinden sonra 🥰
Mom69 Selda_Skmn bende 9+4 haftalığım bugün 7. Haftada başlayan bulantılarım durmak bilmeden devam ediyor prilam 2 tane icsemde fayda etmedi sadece çubuk kraker yiyorum yatıyorum devamlı o şekilde geçiyor şuanda boğaz enfeksiyonu olmuşum öksürük de yatırmiyor çok zorlu bir süreç doktorum kendimi zorlamami söylemişti bebek için endişe etme sen güçten düşme demişti ama belki ilaç sizde etki eder umarım güzel bir hamilelik geçirirsiniz 🙏💜
Aysgl1305 Anonim11 merhabaaa bende tam 25 hafta oldum bugün. 6-7. Haftalarımda bulantım başladı ve ilk ayım sürekli uyuyarak geçti. Bulantılarım biteli 1 ay oldu. Şimdi de mide yanmam var ama azaldı. Rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin .
GMD Hiç mide bulantısı yaşamadım sadece çok iştahsızdım başta hep tatlı yemek istedim sonra ekşiye döndüm şuan 33+4 hala sık sık mide yanması çekiyorum ve ara ara tatlı krizleri geliyo yiyincede gözümü açamıyorum :(
Bebilito Merhaba 6. Haftasında hiç kanaması olan oldu mu pembesi kahverengi bazen çok az ara ara bir gündür oluyor
0Mucize Bebilito merhaba bende 5. Haftdayim kahverengi tozumsu bir kan benimki, yerleşme kanaması diyorlar ama her şekilde temkinli olmak lazım, başımda dönüyor 🤦🏻ve evde kimse yok
Bus34 Ya kızlar birsey sorucam başliktan alakasiz ama25 haftaligim gobek deligimin az asagisinda acı hissi var .dururken yok,egilip kalkincavar bastirin ca oraya var 2 gundur gecmedi .boyle durumda olan varmi
GMD Bus34 6. Ve 7. Ay arasında bende çektim o sanciyi sanırım karın büyüdüğü için kaslarla ilgili bi durumdu sadece göbek deliğinin sol tarafında bi acıma sancı gibi çok kötü biseydi gün içinde evde iş yaparken hareket ederken falan kitliyodu beni ama dinlenince veya uyuyup uyanınca geciyodu gün içinde tekrar başlıyordu şuan 8. Aya girmek üzereyim 34. Hafta tamamen kendiliğinden kayboldu panik yapmayın bol bol dinlenin kendinizi çok yormayin❤️
Edanur_Dilek Anonim11 Bu haftalarda pek bişey anlaşılmıyor hareketlerini hisstemeye başlayınca daha güzel oluyor bide karnın büyümeye başlayınca onunla bütünleşiyorsun