Anonim11 25+3 üz şuan oğlumla 6 haftalıkken hastaneye yattım enfeksiyon dan düşük riski vardı , 8 haftalık oldu vitaminlerin düşük çıktı yeteri kadar kan yoktu vücudumda ve 40 kiloya yeni zar zor ulaşmıştım folik asit takviyesi aldım 4 ay ağır vitamin her hafta 3 günde serum aldım 20. Haftaya kadar düşük riski vardı yerimden kalkamadım serum ve yatak istirahati verildi 23
- Haftada detaylı tarama yapıldı 2 li ve 3 lü testim temiz çıkmasına rağmen detaylıda beyninde 7 milimlik bir kış bagirsaklarida parlaklık çıktı doktor iki hafta boyunca düzenli yemek ve meyve listesi yasak olan birtakım yiyecek içecekler verdi üstüne birde enfeksiyon çıktı hastanelik oldum 17. Haftada tekrar detaylı yapıldı bağırsakları ve beyni geçmişti ama kalbinde bir delik var dediler 21 haftalıkken nift testi verdim ilaç ve iğnelerle düzeldi ama antibiyotikler enfeksiyonu arttırdı suyum geldi 23. Haftada doğum yapıyorum diye apar topar hastaneye gittik 1 cm açıklık var henüz çok erken kilosu 1 kilo bile değil hastanede yatar felan dediler iğne sarklaj yapıldı iğnelerle geciktirmeye çalışıyoruz ilk. Hamileliğim ama çok zorlu ömrümü yedi ama iyiki var hoş gelmiş benim minik oğlum ♥️