Iremnurrmemis23 Bende 8+2 ama çok zorlanıyorum yemek konusunda sabahları hiç bişey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum sadece poğaça yada tuzlu çubuk kıraker akşamları sadece güzel yemek yiyorum ama sabaha kadarda miğdem hep bulanıyor inşallah en kısa zamanda geçer 🥰
Arya2018 19 haftadan merhabalar ilk hamileliğimde kızımda 6 ay boyunca kusan ben şimdi oğlumda hiçbir şekilde ne bir bulantı nede kusma sadece tansiyonum düşüyor sürekli umarım geçici bi dönemdir çok şükür herşey yolunda ve güzel 👍🏻 ❤️
balkizinbebegii aysebaagci maalesef, 12 haftada gittik daha doktor yorum yapmayayım erken dedi, 15. Haftada çağırdı inşallah o zaman kesinleşir görürüz dedi ☺️
Meltem99- Ben 6+5 de ogrendim 8+6 da kalp atışlarını duydum bugunde oğlum olucani ogrendim şuan 16+6 olduk❣️😁😁
Busra986532 38+6 da epiduralli normal doğum yaptım.Allah kurtarsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😚
Aslimmmmm Bende suan 7+5 ama biraz biraz kanamam oluyor leke şeklinde kahverengi böyle basına gelen Var mi
Aysu35 Aslimmmmm ben varım benımde kese kısı kanama alanı gordu doktor Protestan fıtıl kullanıyorum kahverengı akıntım var 7+2benımde
fatiss Aslimmmmm hafta sonu benim oldu pazartesi doktora gittim zaten progesteron takviyesi aliyordum ilacini birakma dedi eger kan kirmizi olursa endiselen simdi korkulcak bisey yok dedi
dgnadl Aslimmmmm benim de öyle oldu kahverengi leke geliyordu ben enfeksiyon geçiriyordum hamile kalmadan önce o yüzden dedim ama doktor beni dinlemedi kan uyuşmazlığımız vardı o yüzden olabilir dedi kan uyuşmazlığı iğnesi vurundum 10 tane de progestan vurundum geçti allahtan 11 haftadan sonra bi şey kalmadı bende inşallah sizin de en kısa sürede geçer 🌸
Seda_keskin_bozanli Selda_Skmn canım bende öyleydim istahsizligim ve bulantım vardı geçen hafta doktorum geçmezse gel dedi prilam banada verdi geçmedi bugün yatisim yapıldı serum takıldı en azından şuan yemek yiyebiliyorum
Mortokakar Selda_Skmn bende de öyleydi bende prilam kullanıyorum. Kusmayı azaltıyor ama bulantıları malesef kesmiyor. Ben o süreçte yediğim ne varsa tiksindim hala bir çok şeyi yiyemiyorum ve bulantılarım hala azalmadı. Açken daha çok midem bulanıyor tokken de hep midem rahatsız ediyor kusacakmışım hissi oluyor. Prilam kullanmadığımda kesin kusuyorum alınca kusmuyorum en azından. 11+3
zeeyneeeppp Okadar zor bi süreç geçiyorum ki 8 haftalık oldum 5 kilo vermişim hiç yemek yiyemiyorum su bile içsem çıkartıyorum hiç bir hap işe yaramadı. Korkuyorum diğer günlerim de böyle geçiçek diye. Umut dolu mesajlarınıza talibimm kızlar.
SadeceSenaa zeeyneeeppp Ben de öyleydim 14+2 deyim şuan herşey kokuyordu su bile içsem çıkarıyordum senin gibi çamaşır yumuşatıcısından bile tiksinmiştim yeni yeni rahatladım yine yemeği veya yağlı bişey yedinmi kusarım onun haricinde çok şükür gayet iyi inşalah sende rahata erersin bir an önce ☺️🥰
Kelebekk-0307 1erkekkannesiiii herkesin doğumu farklı hiç öyle yapamam diye düşünmeyin ben okuduklarimdan sonra öyle korkmuştum ki ama Allaha çok şükür öyle hızlı öyle kolay bir dogumum oldu ki iyi ki diyorum hep. Herkesin acı eşiği farklı kendinize güvenin
1erkekkannesiiii Kelebekk-0307 insallah ❤️ Umarım kolay olur bilinmeyen bisey olduğu ıcın insan tedirgin oluyor biraz 🥹🥹
Kelebekk-0307 1erkekkannesiiii içiniz rahat olsun akışına bırakın ve sürekli bebisinizle konusun sizi yormadan gelsin 🙂 bir de tavsiyem normal dogum olursa sanciniz yokken sadece nefesinize odaklanın rahatlayın ıkınma geldiğinde ise doktorunuza ebenize odaklanın diğer türlü sadece kendinizi ve bebeğinizi yorup strese sokarsınız ve doğum uzar.
dgnadl Anonim11 8 haftalıkken benim mide bulantılarım başlamıştı ama sadece karnım acıkınca bulanıyordu sağolsun çocuğum acıktığını belli ediyordu bana 12 hafta da bitti mide bulantılarım 13+2 yiz daha 🌸
Yb66 Anonim11 bende 6+1 deyim ultrasona almadılar henüz bizi küçüktür daha diye siz nasıl girmiştiniz
Mero22 Yb66 Benim de daha yeni 6 haftalık dedi doktor hatta ultrastonda gözükmedi alttan baktıklarında gözüktü çok şükür iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Benim mide bulantılarım çok oluyor ozellikle sabahları
ecemila balkizinbebegii merhaba aynı hafta hatta aynı gündeyiz sizinle sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 belirtileriniz azaldı mı benim çok azaldı ben de endişe ediyorum o yüzden sormak istedim