Kızlar iyi geceler bişey sorucam gecenlerde komsum dedi benim göbek sarkıgım var kilodan ötürü bir de bu 2. Gebeliğim doktordsn rica et nasılsa sezeryan acık ken göbegini toplayıp diksinler die hiç böyle bi olay duydunuz mu yaparlar mı sizce 28 inde kontrol var sorucam bi😅

Tuba11 bende öyle ama komsum dedi aslında söyle ankarada annemin kadınsal bi hastalık yüzünden doktora gittik doktor tanıdımzdı anneme rahim küçültme ameliyatı istedi onay gelirse ameliyat yaparken sarkan göbegini toplarım dedi benimde ondan yana olabilir mi die aklıma takıldı yoksa o tanıdık die mi öyle yapcaktı

Tugce38 her doktorun yapacağını sanmıyorum yapsada ücret alırlar mutlaka kadın doğum doktorunun işi değil yağ alma

uraz_ve_annesi- bende öyle düşündüm kontrol günü plastik cerrahisinden de rsndevu aldım olursa belki doğum gününe ayarlıyıp yaparlarsa yda doğumdan sonra derlerse tıp fakültesinden randevu aldım ücretli olsa bile özele bakarak yine uygun fiyat cıkar

Yaaaa 😅 İnanki doğumdan önce hep söylediğim şeydi doktorla konuşucam doğumda şu göbeğimi düzeltsinde uğraşmayayım sonradan diyordum 😄😄

Tugce38 bunu bende kendi doktoruma soylemistim bakarız hallederiz demişti ama o doktoru degstrdim smdi yeni doktorumada soracam

Tugce38 benim doktorum içeriden kaslarını sıkılaştırarak diktim demişti. Ve doğumdan çıktığım da karnım dümdüzdü

Tugce38 var canım özel hastanelerde isteğe bağlı yapılıyor. Devlette de ekstra para ödeniyor yapılması için tabi takipli olduğunuz hastane yapıyor mu yapmıyor mu ona bağlı.

Dorukmomss benim doktor baska sehire gitti için ben tıp fakültesine gidiyorm gittimde sorcam egerki ücretli kısımda yaparlar derlerse fakültenin özel bölülümüne gideceğim bende

Tugce38 tiktokta asiri kilolu bir kadin vardi bana doktor yapti demisti haberi de yokmus sanirim onceden. O anda olmus.Iyi ki yapmis diyordu.

Tugce38 benim haberim yoktu, doktorum doğumdan çıkınca söyledi. İyiki de yapmış, bana sezeryandan sonra göbek kalıyor sanki doğurmamış gibi diyince m giyen ben herşeyi xl aldım hastanede çuval giymiş gibi gezdim😂

Pcoslubiranne ben aşırı cok kilolu değilim ama göbegim cok sarkık doğumdan sonra daha da sarkıcak bende rica edicem ücretli derse de eşim 10 bin den fazla vermem dio 😅