Pcoslubiranne Tugce38 ben sade sezeryani 10 bine yapmisim 🙈.o estetige giriyorsa evet ekstra ucret alinir ama onu dogum doktoru mu yapar bilmiyorum. Dedigim kadinin dogum doktoru almis sarkik yaglarini.
mommysbrids Tugce38 kuzenim yaptirdi 3. Ve son sezaryaninda gobegini toplatti tuplerini baglatti oyle cikti dogumdan Ancak extra ucret odedi bunun icin
minik_koala_ve_annesi Tugce38 bu islemi genel cerrahlar yapmiyor mu acaba kadin dogumcunun yapacagini sanmiyorum ben
Tugce38 gulin-35 estetik değil aslında bebegi almak için kesicek zaten yagları da kesip öyle dikicek 😀neden benim doktorum sezeryanı estetetik dikiş atmış demek ki yapar😀
Elisam123 kuzeymomsss benim de hiç göbeğim falan kalmamıştı hatta herkes şaşırıyordu doktor öyle yapmış olabilir belki de 💯 bu doğumda d bir sorayım bakim iyice toparlasın beni 😅
Tugce38 Elisam123 ben tam emin olamadım için kontrom günü plastik cerrahiden de randevu aldm bakalım ne dicek😀
mirage333 Tugce38 dogumu kadın dogum doktoru yaptirir, gobek toparlamayi baska bölum Kadın dogum doktoru ne anlicakmıs o işten 😂😂
Tugce38 mirage333 yoo yapan doktor var anneme kadın doğm doktoru dedi ameliyat onayı gelirse kesmişken yagları alır dikerim die
mommysbrids Tugce38 yok hayir dogum gerceklesti sonrasinda plastik cerrahi de ameliyathanedeydi sonrasi o devr almis
gulin-35 Tugce38 estetık dıkıs dedıgı kendı yaptıgı bısey degılkı kullandıgı ip etınle kaynasıyo ızı kalmıyo dıkıs aldırma derdın olmuyo😀
gulin-35 Tugce38 bı karın germe amelıyatı 30 bın kım yapar ayrıca yag alıp kapat oyle bısy degıl kac kat kac sınır var kac kas var oralarda bırbırıne dıkılen
Ezgi2727 Qnl valla bunu söylesek neyin derdindesiniz der bence bize 😂 ama bunu duymuştum da ayrı plastik cerrahı vs girmesi gerek diye biliyorum ben😄