2prensesannesiiii Kivircikkuala valla mı ya sağlıklıdır inşallah çoook amin allahım sağlıklı olsun amin🙏🏻💫🥲 yarın kan verecem 🙏🏻
Kivircikkuala 2prensesannesiiii çok çok amin kuzum bence sağlıklıdır içini ferah tut iyi düşün iyi olsun ben bile nasıl heyecanlandım Allahım inşallah sıkı sıkı tutunsun bu ara kendini yorma lütfen dinlen 🌸❤️
Kivircikkuala 2prensesannesiiii daha çok ufak sen yine de dikkat et ılık duş ve çok ayakta kalma avokado da aldır ve tüket 💋
2prensesannesiiii Kivircikkuala tamam canım kan sulandırıcımıda içiyorum vitaminimide alıyorum allahıma kalmış gerisi tek ilişkiyle oldu 🥲🤭
2prensesannesiiii Kivircikkuala dualarım ger zaman sizinle inşallah 🙏🏻 hepimiz görelim pozitifleri hepimizin gebelikleri sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻 Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın🙏🏻💫
Cigdem-12 2prensesannesiiii Biraz sabretsen inşallah kanda da yüksek bi şekilde çıkar 🥰 bugun bile verene kan düşükte olsa vardır yükselir zamanla
2prensesannesiiii Cigdem-12 yarın çıkarım artık çok ağrım var yürüdüm ya 🥲 uzandım ben adet olacam sanıyorum dünde ilişkiye girdik dedim heralde gelir sökülür gelmedi pazar günü kanlı akıntı yerleşmeymiş meğersem 🤭
2prensesannesiiii Kivircikkuala 🙏🏻💫🥰🥰🥲🥲🥲 ayyy ağlıcam konuşuyorum deli gibi emin olmadan bebişle ama test ne zaman yaptıysam varsa var yoksa yok testte pozitif görünce kanda da pozitif yoksa tek çizgi yan tarafı bembeyaz oluyor
Elzel17 2prensesannesiiii bende de öyle canim dün de bu gun de cok az nokta kadar pembemsi akinti geldi ama adet olmuyorum testde ilk önce neüativ cikiyor biraz durduktan sonra pozitiv oluyor 2 ci cizgi beloriyor