2prensesannesiiii Kivircikkuala 🙏🏻💫🥰🥰🥲🥲🥲 ayyy ağlıcam konuşuyorum deli gibi emin olmadan bebişle ama test ne zaman yaptıysam varsa var yoksa yok testte pozitif görünce kanda da pozitif yoksa tek çizgi yan tarafı bembeyaz oluyor
Kivircikkuala 2prensesannesiiii valla bir senedir ikinci çizgi göremedim ben kuzum ama yine de sen bilirsin ki bence silikte değil gayet var 🥹🥰❣️
2prensesannesiiii Kivircikkuala kuzum allahım daha fazla geciktirmeden nasip etsin inşallah çifter çifter inşallah 🙏🏻 🥰
LyllyL 2prensesannesiiii bebeğim senin pihtilasman var git hemen acile dişimi cektircem de yada özele git kan ver 1 saatte çıkar mesai bitmeden doktora söyle reçete yazıyo iğne için hemen başlarsın
LyllyL 2prensesannesiiii biliyom aşkım hemen hemen aynı hikayemiz sadece bende pihtilasma yok kendim hamile kalmış gibi tedirgin oldum heyecan yaptım haber ver mutlaka merakta koyma beni
Sinem94 2prensesannesiiii yaa 😍 çok sevindim cnm senin için var görünüyor hayırlı olsun hangi marka bu yanılma payı varmidir ki
Sinem94 2prensesannesiiii var cnm kan ver kesinleşsin zaten adetin gecikmediği için silik olması normal
Kivircikkuala 2prensesannesiiii heyecanla bekliyoruz aşko geliyor gelmekte olan 👼🏻🥰 benimde Eylül 14-15 pik 16 sı çatlama oldu . 12-13-15-16-17-18 değerlendirme hep inşallah benim mucizem de gelmiştir 👼🏻🥲
aybarsaybuke 2prensesannesiiii bu testlerin ücreti neymiş canım.Bu arada hayırlısı olsun bizede dua et lütfen 🤲