Cigdem-12 2prensesannesiiii 2prensesannesiiii moralini bozma en azından silikte olsa var erken test olsaydı bence ondan net çıkardı
Cigdem-12 2prensesannesiiii Amin inşallah öyledir kan verirsen takip edersin ya da reglin geçince yine test yaparsın o zaman da çıkar inşallah♥️
Cigdem-12 2prensesannesiiii Evet silik görünüyor belli bende hiç hiç yoktu o yüzden bence böyle olması da bir umut biraz daha bekle bence adetine kadar Yine yaparsın inşallah
Cigdem-12 2prensesannesiiii O zaman nasipte bu varmış♥️ Benim evim diminde 4 tane eczane var istemesem de sürekli alasım geliyor 😂
LyllyL 2prensesannesiiii bebeğim senin pihtilasman var git hemen acile dişimi cektircem de yada özele git kan ver 1 saatte çıkar mesai bitmeden doktora söyle reçete yazıyo iğne için hemen başlarsın
Sinem94 2prensesannesiiii yaa 😍 çok sevindim cnm senin için var görünüyor hayırlı olsun hangi marka bu yanılma payı varmidir ki
Kivircikkuala 2prensesannesiiii yaaa teyzoşuuummm ben burdayım teyze diyooo Maşallah Subhanallah bunlsr çok hassas strip yanıltmaz ❣️
2prensesannesiiii Kivircikkuala valla mı ya sağlıklıdır inşallah çoook amin allahım sağlıklı olsun amin🙏🏻💫🥲 yarın kan verecem 🙏🏻