Kivircikkuala Kızlar merhaba bende bir senedir istiyorum 6 aydır Ovulasyon takibi yapıyorum hala nasip olmadı sizce hormon değerlerim nasıl kilom 80 acaba kilodan dolayı mı olmuyor 🥲 E2: 15 Tsh: 1,92 Fsh:6,71 LH:2,63 Prolaktin:15,10 AMH:3,54
2prensesannesiiii Kivircikkuala pco olabilir fsh amh yüksek ama gebeliğe engel bi durum değil🥰🙏🏻 Lh tsh gayet iyi
Kivircikkuala 2prensesannesiiii çok sağol kuzum bende öyle düşündüğüm için 3 farklı doktora gittim ama pko pcos tanısı koyulmadı olsa söylerdiler diye düşünüyorum demi 🥲 nasip diyorum artık ama gönül el vermiyor ki
2prensesannesiiii Kivircikkuala ben 1 yılda 2 kimyasal bi kürtaj yaşadım hazirandan beri korundum gelecek ay başlayacağız 🙏🏻💓 allahım tez vakitte yaşatsın sağlıklı gebeliği bu ay da 2 kez falan korunmasız ilişki oldu pazar günü kanlı akıntım oldu kesildi hala regl olmadım sancım var kan verecem şimdi
Kivircikkuala 2prensesannesiiii yaaa hayırlısı olsun kuzum İnşallah gebeşsindir 🌸 o kadar istiyorum ki benim gibi bekleyen herkesi öyle iyi anlıyorum ki🌸 bide bende insilün direnci çıktı normalde 2,5< olması lazım benim 3,17 ilaca başladım bazen oda engel olabiliyormuş . Yumurtlamam 19. Güne sarkıyordu ilaca başlayalı bir ay olmadı daha bu ay 15.gün yumurtlama gördüm
2prensesannesiiii Kivircikkuala kan veremedim ya normal gebelik aldı. Geldim eve çok uzak geldi hastane bu sıcakta 23 eylül bat çıkar mı varsa
Cigdem-12 Kivircikkuala Kivircikkuala Canım bende sağlıkçıyım yakın zamanda bende yaptırdım baktım şimdi bence değerlerin normal sadece Estradiol e2 olan hormonun biraz düşük gibi değeri ama doktorlar daha iyi bilir. Ama fsh tsh proklatinin özellikle normal
Cigdem-12 Kivircikkuala Kilo konusu da bence eğer boyun ile orantılı değilse sağlık açısından verebilirsin. Kilo boy endeksini hesapla bence canım
Kivircikkuala Cigdem-12 bana da o düşük gibi geliyor ama herhangi bi takviye falan verilmedi bu ay yine adet olursam diye ikinci gününe randevu buldum gidip konuşacağım bakalım alabilirsem artık . Ayrıyeten insilün direnci çıktı bi hafta önce öğrendim ilaca başladım onun da etkisi olabiliyormuş
Sinem94 2206minik erken gebelik yapsaydın cnm bide haklısın beklemekte fayda var bende bekliycem en iyisi gecikince yapmak
Sinem94 2prensesannesiiii 😁😁 hiç belli olmaz ama benim gecikmeyince çikmiyo önceki gebeliğimde öyle olmuştu
Cigdem-12 Kivircikkuala Bende değerlerin normal Lh ve amh sınırlar içinde olduğu için onlarda iyi bence doktora zaten baktıysa mutlaka ilaç verirdi değerlerin bence iyi 🙃 bence şekerin için sağlıklı beslensen kilo vermen kolaylaşır. Yoksa diğer kişilere göre daha zor oluyor vermek
Kivircikkuala Cigdem-12 çok sağol kuzum güzel yorumun için 🌸 ilaca başladıktan sonra dikkat etmeye başladım inşallah bi faydası olur . Normalde yumurtlama 19. Güne falan sarkıyodu bu ay 16.gün gördüm yani bi haftalık kullanımda böyle oldu herşeyin başı sağlık gerçekten inşallah tez zamanda hepimizin göbüşü dolar ❤️❤️
Cigdem-12 2prensesannesiiii 2prensesannesiiii moralini bozma en azından silikte olsa var erken test olsaydı bence ondan net çıkardı