2206minik @Sinem94 bende adete 3 vardı kaset test yaptım kafam kadar negatif çıktı adetim geçsin 2 gün sonra alıp yapcam biraz sabırlı olmam gerek belki de adet olurum boşa test almak istemiyorum
Sinem94 2206minik erken gebelik yapsaydın cnm bide haklısın beklemekte fayda var bende bekliycem en iyisi gecikince yapmak
Aysegul_9518 2prensesannesiiii aminnnn 🤲 hepinize duacıyım, test alacak olanlar prodictor erken gebelik testini alsın mutlaka ❤️
Sinem94 2prensesannesiiii 😁😁 hiç belli olmaz ama benim gecikmeyince çikmiyo önceki gebeliğimde öyle olmuştu
2206minik @2prensesannesiiii 22 eylül bat adetim gecikmesini beklicem eğer perşembe adet olmazsam cuma test alıp yapcam böyle acele ettikçe sadece stres oluyorum ondan aklımdan çıkardım adet olcak gibi düşünüyorum varsa da süpriz olsun
Cigdem-12 2206minik İkimiz aynıyız şuan ama ben kendimi adete hazırladım ya belim bacaklarım ağrıyor olucam gibi perşembe olmazsak cuma beraber yapalım 😂♥️
2206minik @Cigdem-12 ahahaha bende kendimi adete hazırladım hatta gidip şimdi marketten pet bile aldım😅😅benim de belim de yanma var şuan
Cigdem-12 2206minik Biz elendik bu ay ya 🥲 büyüsü bozuldu o kadar bekledik gittik 3 gün kala test yaptık 😂😂 Bari hamile değilsek adet geçikmesin de diğer yumurtlama ekim 6 galiba ona şey yaparız
Kbramhmt Cigdem-12 yumurtalama gununu beklemeyin adet bitip temizlendikten sonra hemen denemeye baslayin birde yumurtlama gunu oncesi ve sonrasi deneyin
Cigdem-12 Kbramhmt Öyle yapıyorum canım 10 gün değerlendiriyorum bir gün arayla bu ayda öyle yaptık ama nasip olmadı
2206minik @Cigdem-12 ahahaha benimki de 7 Ekim yumurtlama bende biran önce adet olmak ve yeni döngüye girmek istiyorum