Allahvargamyok 2gebe bizimki pek bisey anlatmaz işi eve getirenlerden değil yani hem bende istemem zaten bozuk olan psikolojime yenilerini eklemek istemem :) aslında tam tersi hiç sert bi insan değil çok naif ve çok duygusal birisi hatta bazen mesleği birakicam diyor:)
OynakBalinaa bebekveannesiii tanıştığıma memnun oldum 😌 baya bir Ankaralı var uygulama da 😍 Allah bağışlasın yavrunu bebeğinle ilgilenirsin bol bol bu günleri geri gelmiyor tekrar🤩
bebekveannesiii OynakBalinaa ben de çok memnun oldum canım sen de bebişini sağlıkla kucağına al inşallah 🌺 ah sorma mastit oldum yavrumla bugün hiç ilgilenemedim 😕 aynen baya Ankaralı var
OynakBalinaa Hafizee28 tanıştığıma memnun oldum 😌 cinsiyeti ne acaba, doğmaya niyeti yok galiba 😁 hamilelikten dolayı mı bıraktın
Hafizee28 OynakBalinaa kız olucak inşallah dokuz gün kaldı uygulamaya göre ama yerini çok seviyo sanırım gelesi de yok gibi🫣😁😁 evet hamileliğimn ilk ayları çok zorluydu oyzdn bırakdım
Eylulmom_ OynakBalinaa İpekçi’m bende nazlı aslen trabzonluyun ama senin memleketin olan Muğla’da yaşıyorum 28 yaşındayım Muğla’da yaşarken çokkk zorlanıyorum 😥
OynakBalinaa Benimennembirmelek Hz Yusuf’un oğlunun ismi çok güzel 😊 buğlem de bir ara baya koyuluyordu uzun süredir koyan yoktu
Benimennembirmelek OynakBalinaa evt hem H.Z Yusuf’un oğlu hemde eşimle sevgiliyken karar verdiğimiz için çok güzel bı anısı var 🥰🥰
Eylulmom_ OynakBalinaa 2 ay önce doğum yaptım yönetici olarak çalışıyordum insallah sende sağlıcakla alırsın bebişini kucağına 🙏🏻
OynakBalinaa iki_tospik_annesii 2 tane yeterli diyorsun yani😅 tek çocuğum başka kardeşim yok hep kalabalık bir ailem olsun isterdim. Eşimle 3 4 çocuk düşünüyoruz tabi nasipte varsa eğer 😊 resimdeki yakışıklılar oluyor onlar maşallah çok tatlılar 😘 tanıştığıma memnun oldum bu arada 😌 Erzurum’a gittim dondum buz gibi 🥶🥶
Eylulmom_ OynakBalinaa aynen valla Evet gerçekten çok güzel ama kimsem yok burda tek eşim ve ben 3 yıl olacak nerdeyse doğru düzgün hiç çevre de edinemedim sen Muğla’nın neresinden sin
OynakBalinaa Allahvargamyok en kısa zamanda sizede nasip olur inşallah ☺️ Sivaslı bir arkadaş daha vardı 😍 tanıştığıma memnun oldum bu arada ☺️Savcı karısı olmak nasıl bir duygu😁
Allahvargamyok OynakBalinaa inşallah canım cümlemize:) bilmem normal bi duygu çünkü evdeyken herkes gibi yani çok sıradan çok doğal davrandığı için çok hissettirmiyo resmiyetini bana :)
OynakBalinaa seda2209 evet kuzum daha yeni öğrendim ben 😊 ismi de çok güzel sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu 😘
OynakBalinaa Merve201119 maşallah bende 3 çocuk istiyorum en az 😅 resimde gördüğüm kadarıyla yaşını asla göstermiyorsun maşallah 🤭 Allah sana bağışlasın yavrularını 😘
Bunyamin_im OynakBalinaa Merhaba Canım Adım Gülnur,21 Yaşındayım🥰 Eşim Yok (Boşandık). Azerbaycanlıyım, 37+2 haftalik hamileyim, Muze Uzmanıyım fakat Henuz calismiyorum.Birde Pastacıyım Hamilelikle alakadar Yine calismiyorum😃Bu kadar.
OynakBalinaa Bunyamin_im tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlık olsun kuzum üzülmüyorsundur umarım 😒sen şimdi ne güzel pastalar yapıyorsundur😍 cinsiyeti ve ismi belli mi😊