OynakBalinaa cansualisa tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlıcakla gelsin bebeğin Allah sana bağışlasın kuzum😘 Antep yemekleri efsane amcamın eşi oralı bir yemek yapar parmaklarımızı yeriz tabiri caizse 😁
Allahvargamyok OynakBalinaa inşallah canım cümlemize:) bilmem normal bi duygu çünkü evdeyken herkes gibi yani çok sıradan çok doğal davrandığı için çok hissettirmiyo resmiyetini bana :)
OynakBalinaa Bunyamin_im tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlık olsun kuzum üzülmüyorsundur umarım 😒sen şimdi ne güzel pastalar yapıyorsundur😍 cinsiyeti ve ismi belli mi😊
Bunyamin_im OynakBalinaa bende çook memnun oldum🥰Hayır Bebegim var tabii ki, hicc uzulmuyorum.Yapıyordum artık Doguma kısa sure kaldigi icin Yapamiyorum😃cinsiyyetimiz erkek, İsmimiz Ümid (Umut)
R94_ Bende Revşan aslen Mardin doğma büyüme izmirliyim 28 yaşındayım. Eşim Denizlili 11. Yılımıza girdik ikinci gebeliğim. Ev temizlikleri ne gidiyordum severek yaptığım bı işti ama hamile kalınca 6. Ayda bıraktım 🤗😄
OynakBalinaa R94_ isminin anlamı ne acaba merak ettim 🤭 maşallah uzun süredir evlisin, hamileyken zor olur bırakarak iyi yapmışsın 😊Mardinli bir komşum var çok yardımı dokunur bana bir düşük yaşadım çok destek oldu severim kendisini ☺️
OynakBalinaa Bunyamin_im sebebini bilmiyorum ama eminim ki kurtuldun evladınla çok güzel bir hayatınız olur inşallah ☺️ internetten baka baka yapıyorum bende bişeyler 🤭
Edabykl OynakBalinaa Merhaba bende trabzon akcaabatliyimm 🤗😂 ayni sehirli biri duyunca iyi hissediyorum 😂
OynakBalinaa Edabykl kocamın memleketi ama bende oralı oluyorum yarı olarak 🤭 çok severim orayı ya Karadeniz başlı başına harika bir yer😍
bebekveannesiii OynakBalinaa ben de çok memnun oldum canım sen de bebişini sağlıkla kucağına al inşallah 🌺 ah sorma mastit oldum yavrumla bugün hiç ilgilenemedim 😕 aynen baya Ankaralı var
Bunyamin_im OynakBalinaa Evet Canım Hamd olsun Allahıma (Kaynana sorunsalı digelim)😃 bende zaten Youtube’den bakarak yapıyordum sonra bir baktım ki, Amann ben parasıyla pasta yapiyorum birde cookkk iyi para kaliyor.🥰
sedamom00 OynakBalinaa adım Seda tokatlıyım eşimle aynı memleket ama Ankara da yaşıyoruz 22 yaşındayım 1 sene 2 aydır evliyim ilk evlendiğim de gebe kalmiş 2 aylik düşükle sonuçlandı 10 aydır olmamiştı 6 haftalık hamileyim yarışmaya Ankara dan katılıyorum Efenim
OynakBalinaa sedamom00 bende bir düşükten sonra tekrar hamileyim aramızda 2 hafta varmış 🤭 maşallah Ankaralı baya bol uygulamada 😅 tanıştığıma memnun oldum bu arada 😌
OynakBalinaa Bunyamin_im çok iyi yapmışsın ne güzel elinde mesleğin var bebeğin doğunca çok iyi bakarsın sen 😍 Allah ıslah etsin kaynananı😔
OynakBalinaa cansualisa sırf yemekleri için gitmek istiyorum oraya 🤭 gerçi uzak değil bize ama bebeğimiz doğsun onunla birlikte gideriz 😍