OynakBalinaa Dlkzz lisede en sevdiğim dersdi😍 tanıştığıma memnun oldum 😌 sende çok yeni hamilesin,askeri işler iki taraf içinde çok zor oluyordur😔 Kıbrıs’ta balayına gitmiştik ☺️
Dlkzz OynakBalinaa bende tanıştığıma memnun oldum 😊evet askeriyeye akıl sır erdirmek zor gerçekten. Kıbrıs’a kısa süreli tatile gelip gezmek mukemmel ama 6 Aydan sonrası sıkıyor 🙃
Ela344 06nurrrr amin inşallah canım Rabbim tez zamanda eşlerimize kavuşturmayı nasip etsin 🙏🏻 eşin meslek olarak mı gidicek yoksa Şafak mı saycak
OynakBalinaa Asyabuse yaa teşekkür ederim uzaktan bile sevdirdiysem kendimi ne mutlu bana😘 bir ikiz annesi daha Allah yardımcın olsun 😅 sizde uzun süredir berabermişsiniz eşinle, artık sonra çalışırsın bebeklerin doğduktan sonra 😊
Merve201119 OynakBalinaa Merhaba bende Merve.Tam bir ay sonra 33 yaşıma giricem insallah iki oğlum var biri dün itibariyle 12 oldu diğeri 3 buçuk yaşında 29 haftalik kızıma hamileyim izmirde oturuyorum🥰
OynakBalinaa Merve201119 maşallah bende 3 çocuk istiyorum en az 😅 resimde gördüğüm kadarıyla yaşını asla göstermiyorsun maşallah 🤭 Allah sana bağışlasın yavrularını 😘
Edasu52 Dlkzz Kıbrıs’a 2 kere geldim tatil için deniz ve kumarhane dışında gezilecek yeri yok uzun süre kalınmaz gerçekten
cansualisa OynakBalinaa merhaba bende 24 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir kızım var 4 yasında birde oğlumuzu bekliyoruz 21+3 üz eşim sivas Tunceli karışımı ben dümdüz Antepliim İstanbul’da yaşıyoruz ben eczane teknisyeni eşim süpervısorrr🌺
OynakBalinaa cansualisa tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlıcakla gelsin bebeğin Allah sana bağışlasın kuzum😘 Antep yemekleri efsane amcamın eşi oralı bir yemek yapar parmaklarımızı yeriz tabiri caizse 😁
2gebe OynakBalinaa seni görünce cennet mahallesindeki menekşe geliyor aklıma ay 😂sanki onunla konuluyor onun postunu okuyor gibi oluyorum
efemoms_ OynakBalinaa teşekkür ederim canım bende memnun oldum tanıştığımıza evet zor ya allah herkesin yardımcısı olsun yağız efe olucak inşallah 🥰
seda2209 OynakBalinaa erkek olacak Allah’ın izniyle ismi de Uraz Alim olacak 🙈 senin postları hatırlıyorum daha yeni ogrendin sanırım gebeliğini 😄 Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin ❤️
OynakBalinaa seda2209 evet kuzum daha yeni öğrendim ben 😊 ismi de çok güzel sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu 😘
Allahvargamyok OynakBalinaa merhaba canım. Bende meryem 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşim savcı ben tıbbi sekreterim ama çalışmıyorum eşimde bende sivaslıyız severek evlendik henüz bi evlatcığımız yok dua ederseniz olur inşAllah:) Ankarada yaşıyoruz :)
2gebe Allahvargamyok savcılar çok serinkanlı ve sert olur eve gelince günlük yaşadığı değişik hikayeleri anlatırım varsa vizede anlatsana ben öyle şeylere meraklıyım 😂
OynakBalinaa Allahvargamyok en kısa zamanda sizede nasip olur inşallah ☺️ Sivaslı bir arkadaş daha vardı 😍 tanıştığıma memnun oldum bu arada ☺️Savcı karısı olmak nasıl bir duygu😁
Allahvargamyok 2gebe bizimki pek bisey anlatmaz işi eve getirenlerden değil yani hem bende istemem zaten bozuk olan psikolojime yenilerini eklemek istemem :) aslında tam tersi hiç sert bi insan değil çok naif ve çok duygusal birisi hatta bazen mesleği birakicam diyor:)
OynakBalinaa duygukaratas tanıştığıma memnun oldum 😌 bizim de evlilik yıldönümümüze yakın oldu öğrenmem sürpriz oldu bebeğim 😊
OynakBalinaa Busra16777 Allah bağışlasın kuzum 😊 kuaförlük mesleği güzel zevkli ama biraz da zor baya bir tempo istiyor🥴 tanıştığıma memnun oldum bu arada😊