Tinkerbell_0423 OynakBalinaa merhaba ipek Allah gebeliğini hayırlı etsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🌼 ben Ayşe 29 yaşındayım 11 yıllık evliyim iki oğlum var üçüncü gebeliğim 29 hafta ağrı da yasiyruz🥰 ev hanımıyım🌼
OynakBalinaa Tinkerbell_0423 sağol kuzum Allah razı olsun ☺️ maşallah istediğim çocuk sayısı 😁 tanıştığıma memnun oldum 😌
Kades1234yasn Merhaba hanımlar bn Kadriye Ankara’da yaşıyorum 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim , asıl memleketim SAmSUN ,birtane kızım var , şimdi ikincisi yolda eşimin işinden ötürü ankaradayiz evimin hanımıyım 🤗
OynakBalinaa Kades1234yasn tanıştığıma memnun oldum 😌 ev hanımı olmak en zor meslek zaten ❤️ ne güzel iki prenses annesi oluyorsun🥲
Berrin06 Eldgrn aaaa Bartın’ın neresindensiniz acaba bizde eşimle bartınlıyız ikimizde adım Berrin 25 yaşındayım Ankara’da yaşıyoruz 7 yıllık evliyim 33 haftalık Hak-İş’in🥰
Eldgrn Berrin06 Bartın amasralıyım canım eşimde Kurucaşile eşimin tarafı Bartın’da benimki İstanbul’da bizde İstanbul’da yaşıyoruz 3 yıllık evliyiz 17 haftalık hamileyim kızçeme 21 yaşındayım adım Elif 🥰 Amasra mevren şükürler köyü belki bilirsin oraliyim
Dilekasil Merhaba dilek ben 30 yaşındayım istanbul da yaşıyorum,1 aslan annesiyim iki yaşında ve şuan hamileyim 11 haftalık henüz cinsiyet öğrenemedik:) okulçncesi öğretmeniyim şuan çalışmıyorum ben mersinliyim eşim tokatlı severek evlendik biz de :) bu kadar🤭
OynakBalinaa Dilekasil tanıştığıma memnun oldum 😌 daha erken birkaç haftaya belli eder kendini, oğlunu da sana bağışlasın Rabbim 😘
Fadimekaraca Meraba kızlar ben Fadime 24 yaşındayım 1 sene 2 aylık evliyim ve çok şanslıyım çünkü 8 yıldır beraber olduğum bir adamla evlendik ve çocuk bekliyoruz ben ise 8 haftalık hamişimm annler Rabbim herkesin evladınız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah öpüyorum annelerim 😘
OynakBalinaa Fadimekaraca tanıştığıma memnun oldum 😌 uzun bir beraberliğiniz olmuş aşkınızın meyvesini de nasip etmiş Rabbim 🤲🏻☺️ sağlıcakla gelsin yavrun 😘
Annelikyukleniyor Merhaba sevgili anne adayları 🙈 tanıtayım ama inanır mısınız bilemiyorum 😂 ben 21 yaşındayım bu yıl mezun oldum sivil havacılık okudum. Stajda şefim olacak bey tarafından kandırıldım 🙄 İstanbul’a hostes olup uçmaya gidecekken aşkım için 21 yaşımda 1 ay içinde nikah masasına oturdum ve şimdi 31 haftalık hamileyim. Güzeller güzeli bir kızım olacak İNŞALLAH ve onunla beraber büyüyeceğim 🙏
OynakBalinaa Annelikyukleniyor tanıştığıma memnun oldum 😌 inanırız tabi neden inanmayalım, nasip kısmet herşey. Prensesini sağlıcakla Al kucağına 🤗 ama tanışma hikayenize bayıldım 😎
Kubraaa_dgn 23 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyiz . 23+5 haftalık hamileyim . KONYALIYIM 😅 Eşimin iş dolayısıyla İstanbul’a gelin geldim Hafızım hocalık yapıyorum **
OynakBalinaa Kubraaa_dgn hafızlık yapan birkaç kişi daha var ne kadar da güzel mesleğiniz var😊 Konya’yı büyük yazmandaki amaç neydi kız merak ettim 🤭😅 tanıştığıma memnun oldum bu arada 😌
Karakus_27 Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ama hamile miyim degil miyim bilmiyorum sabırsız bir sekilde bekliyorum 6 aylık evliyim antepliyim
Berrin06 Eldgrn Amasra’yı biliyorum evet ama köylerini bilmem bizde buralardan gittiğimizde gezmek amaçlı uğruyoruz Amasra’ya 😊
Camburnu61- OynakBalinaa merhaba ben beyjan . 26 yaşındayım. Akçaabatlıyım eşimde oralı . Mühendisiz eşimle Trabzon’da yaşıyoruz
OynakBalinaa Efiles sende benden 1 hafta ilerdesin 4 haftalık hamileyim doktora gittim çok küçük olduğu için keseyi göremedim dedi haftaya belli olur değil mi 😒
Damlanur109 Merhabalar bayanlar benim adım damlanur adıyamanlıyım adiyamanda yaşıyorum 2 yıldır evliyim 22 hafta hamileyim ilk bebeğime ev hanımıyım eşimde tütün ışi yapıo yanı ticaret işi benden bu kadar
OynakBalinaa Damlanur109 tanıştığıma memnun oldum 😌 bir arkadaş daha vardı Adıyaman’da yaşayan 😊 sağlıcakla gelsin yavrun 😘
AyseYF Merhabaaaa ayşe ben istanbuldan eczacı teknisyeniyim 4 aylık evliyim ve 10 hafta 4 günlük gebeyiiiimmmm 💕💕💕
SaruMerve OynakBalinaa Merhabalar ben Merve 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim severek evlendik eşim Tokatlı ben Ankaralıyım Ankarada oturuyoruz 7 haftalık hamileyim 😊
OynakBalinaa SaruMerve maşallah buradaki çoğu kişi Ankara İstanbul Konya’dan😅😅 tanıştığıma memnun oldum 😌 sende çok yenisin kuzum 😘