1234567899999 Bende kirikkaleliyim eşim askeri personel ben ise Osmanlıca öğretmeniyim ama çalışmıyorum tayin yüzünden balikesirdeyim
OynakBalinaa 1234567899999 tanıştığıma memnun oldum 😌 Rabbim seninde yardımcın olsun askeri personel işi zor 😒 sende atanıp mesleğini yaparsın umarım 😘
Sedefsyc Merhaba arkadaşlar ben sedef 21 yaşındayım 9 aylık evliyim 32+5 haftalık hamileyim urfaliyim Gaziantep te oturuyordum eşim Mersin’de oturuyor görücü usulü evlendik şimdi Mersin’de oturuyoruz
OynakBalinaa Sedefsyc tanıştığıma memnun oldum 😌 arkadaşımızın düğünü vardı bugün Mersin’de gidemedim hem bir düşük yaşadım 5 ay önce, 4 haftalıkta hamileyim riske atmak istemedim. Görücü usulü ile evlenmek nasıl zorlandın mı 😊
Ayse_3434 OynakBalinaa Merhabalar adım Ayşe görüldüğü gibi 😊 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim severek evlendik 7 aylık hamileyim eşimde bende erzurumluyuz ben hiç çalışmadım ev hanımıyım İstanbulda oturuyoruz
OynakBalinaa Ayse_3434 tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlıcakla gelsin yavrun 🤲🏻 ev hanımlığı başlı başına zor bir şey 😣
Bebis_annesi51 OynakBalinaa Merhaba adım Melike 26 yaşındayım aslen Konya /Ereğli liyim Niğdede yaşıyorum. Eşimle 5 yıl konuştum 14 aylık evliyiz 🥰. 7 aylık hamileyim ve oğluşumuzu bekliyoruz 💙
OynakBalinaa Bebis_annesi51 tanıştığıma memnun oldum 😌 baya Konyalı var maşallah 🤭 sağlıcakla gelsin yavrun 🤲🏻
Z72r47asel OynakBalinaa merhaba adım Zeynep Batmanlıyim eşim Mardin Midyatli eşimle severek evlendik 2 aylık evliyiz 5 haftalık hamileyim
Baturpat3 OynakBalinaa merhaba ☺️ Batur ben 11 Ekim’de bir yılımız dolacak . Bende eşimde Diyarbakırlıyız. Eşim askeri personel ben atanamayan bir öğretmenim 😒 7 haftalık hamileyim.
OynakBalinaa Baturpat3 tanıştığıma memnun oldum 😌 inşallah atanırsın kuzum ya üzülme 🤗 askeri işi çok zor çok kişi yazmış, gözünüzü yolda bırakmasın Rabbim 🤲🏻
Ayse_3434 OynakBalinaa Bende memnun oldum amin hepimizin yavrusunu inşallah 🤲 benim için öyle değil yani alışkınım çünkü evlenmeden öncede çalışmadığım için zor gelmiyor asıl çalışmak zor gelirdi bana alıştım yani 😊
Zeyneppp27 Merhaba bende Zeynep 23 yaşındayım eşimde bende Gaziantepliyiz ama eşimin işi dolayısıyla Trabzon da yaşıyoruz 2 senelik evliyim ikinci çocuğumu 1 hafta sonra doğurucam 😂 şimdilik bu kadar..
OynakBalinaa Zeyneppp27 tanıştığıma memnun oldum 😌 ya ne kadar güzel inşallah çok güzel geçer doğumun cinsiyeti ne acaba
Sedefsyc OynakBalinaa bende tanıştığıma memnun oldum düşük için çok üzüldüm çok zor Allah kimseye yaşatmasın görücü usulü evlenmede zorlanmadim ilk başta yok dedim bir hafta konuştuk ısındım sonra evet dedim🥰