Benimennembirmelek OynakBalinaa evt hem H.Z Yusuf’un oğlu hemde eşimle sevgiliyken karar verdiğimiz için çok güzel bı anısı var 🥰🥰
OynakBalinaa Brcavsr merhaba canım tanıştığıma memnun oldum😘 doğuma az kalmış zaten iyi olur evde dinlen Allah korusun yolda falan doğurursun🤭 İstanbul’da yaşayanda çok kişi var çoğu kişi Ankara’da yada İstanbul’da yaşıyor, sağlıcakla gelsin oğlun 😘
Brcavsr OynakBalinaa İnşallah canm sagolasin hepimiz sağlıcakla alırız insallah. Evet İstanbul da çok ama ben Ümraniye deyim genelde Avrupa yakası daha çok 😁
Elizansmom OynakBalinaa OynakBalinaa merhabalar 🤗 ben Muazzez 25 yaşındayım. Kocaeli Gebze de oturuyoruz. Eşim Giresunlu ben aslen Adıyaman ama doğma büyüme Mersinliyim ailem Mersin’de yaşıyor. İsg mezunuyum eşimde isg uzmanı aynı zamanda koltuk yıkama işi yapıyor. 2018’den beri birlikteyiz. 1 buçuk yıllık evliyiz. 39 haftalık hamileyim nasipse kızımız olacak 🥰🐣
OynakBalinaa Elizansmom tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlıcakla kucağına al prensesini koltuk yıkama işi zor biraz anne tarafımdan yapan var insanları memnun etmek çok zor
Edasu52 OynakBalinaa evet öyle canım mide bulantılarıyla başım belada ya sorma ikizler ondan mı böyle bilmiyorum daha önce 3 düşük yaşadım onlarda hiç böyle olmadı
OynakBalinaa Senoss48 sen bizim gelinimiz oluyorsun kız sevdin mi Muğla’yı🤭 Kızılay’da mı çalışıyor ne kadar güzel, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu 😊 tanıştığıma memnun oldum bu arada 😌
Senoss48 OynakBalinaa evet gelininizim sizin malesef halen ogrenemedik bebişin cinsiyetini kız diyor doktorumuz ama tam emin değilim diyor detayliyi bekliyoruz bizde muglayi çok çok sevdim çok güzel veeee bende tanistigima çokkk memnun olduuumm 😍
ada_23 OynakBalinaa Merhaba adim irada, 28yasindayim eşimde bende Azərbaycanliyiq 1 bucuk yildir evliyiz cocugumuz yok bi gün kismet olursa ismini Ada koyucaz o yuzden isim ada yazdim kocam mobilya ustasi bende terzi calismiyorum.. bu kadar😊
OynakBalinaa ada_23 tanıştığıma memnun oldum 😌 en kısa sürede nasip olur inşallah, isminin anlamı ne bu arada merak ettim 🤭
Gkceko OynakBalinaa Merhaba ben Gökçe 27 yaşındayım. 1 yıldır evliyim. Rizeliyim İstanbul’da yaşıyorum. 17 haftalık hamileyim. Ben sistem uzmanıyım eşim bayan kuaförü severek evlendik 🙈🙈
OynakBalinaa Gkceko tanıştığıma memnun oldum 😌 ben çok kıskanç biriyim kuaför olsun ister miydim bilmiyorum 😬 hiç bu konuda bir sıkıntı yaşadığınız oldu mu
Gizemhoroz 26 yaşındayım 11 yıllık evliyim aslen mersinliyim hatay Antakya da yaşıyorum 3. Bebeğimiz bekliyoruz 💜🙂
OynakBalinaa Gizemhoroz tanıştığıma memnun oldum 😌 bizde merkezde oturuyoruz, sağlıcakla gelsin yavrun 😘
Hafizee28 OynakBalinaa kız olucak inşallah dokuz gün kaldı uygulamaya göre ama yerini çok seviyo sanırım gelesi de yok gibi🫣😁😁 evet hamileliğimn ilk ayları çok zorluydu oyzdn bırakdım
OynakBalinaa Hafizee28 benimde hep gönlümden kız geçiyor tabi önce sağlıklı olsun da😘 içerde neyi seviyorlar anlamıyorum 😅
Mhanife Merhaba,28 yaşındayım 3 senelik evliyim🙂 30+1 hamileyim🤗 aslen giresun’luyum eşim afyon’lu izmir de yaşıyoruz eşimin işi gereği ben çalışmıyorum çalışmayıda sevmiyorum😀 aslında sabah erken kalkmayı sevmiyorum🫣
OynakBalinaa Mhanife tanıştığıma memnun oldum 😌 sabah erken kalkmayı kim sever ki 😁 Giresun’da eşimin babaannesinin fındık bahçesine gitmiştik orayı da çok sevdim 😌
_Deniz1 OynakBalinaa merhaba 25 yaşındayım Kahramanmaraş lıyım eşim Samsunlu bir yıllık evliyiz Kıbrıs’ta yaşıyoruz eşimin işinden dolayı işletme mezunu bir işsizim :) 11 haftalıkta hamileyim böyle 🥰
OynakBalinaa _Deniz1 tanıştığıma memnun oldum 😌 sende mesleğini yaparsın umarım, sağlıcakla kucağına al yavrunu Kıbrıs’ta balayına gitmiştik eşimle 🤗
Tgc__sgt OynakBalinaa merhaba kızlar adım tuğçe 24 yaşındayım Erzurumluyum eşimde Erzurumlu görücü usulü evlendim 1 yıl oldu düğünum olalı 38 hafatalik hamişlerdenim çocuk gelişimi mezunuyum çalışmıyorum benden bukadar tanıştığıma memnun oldum 😊😍🚙
OynakBalinaa Tgc__sgt bende tanıştığıma memnun oldum 😌 cinsiyeti belli mi bebeğinin, Erzurumlu olanda çok ya kendisi yada eşi oralı ama sizin orası buz gibi 🥶🥶
Sonys Başlık altına şööyle bir baktım da sanırım rekor 37 yaşla bende 😄 ilk gebeliğim, benim gibi ileri yaş ilk gebeliği olan var mıııı🙋🏻♀️