OynakBalinaa cansualisa sırf yemekleri için gitmek istiyorum oraya 🤭 gerçi uzak değil bize ama bebeğimiz doğsun onunla birlikte gideriz 😍
cansualisa OynakBalinaa Hatay da çok sıcakkk ya suan bile yanıyordur kaldım orda savon otelde konaklamıştık duğun vardı görümcemin kızının🌺
OynakBalinaa Bunyamin_im çok iyi yapmışsın ne güzel elinde mesleğin var bebeğin doğunca çok iyi bakarsın sen 😍 Allah ıslah etsin kaynananı😔
OynakBalinaa sedamom00 bende bir düşükten sonra tekrar hamileyim aramızda 2 hafta varmış 🤭 maşallah Ankaralı baya bol uygulamada 😅 tanıştığıma memnun oldum bu arada 😌
OynakBalinaa cansualisa evet çok sıcak şuanda askılı ile oturuyorum baya bunaltıcı ama bizim ev yine daha serin😊 daha önceden tanışsaydik misafir etmek isterdim 😘
Ozgeelaa Merhaba Özge ben😇 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim 14 haftalık hamileyim. Atanmayı bekleyen hemşireyim eşim mühendis. İstanbulda yaşıyoruz😍bu arada ben arnavutum eşim Malatya 😇
OynakBalinaa Ozgeelaa tanıştığıma memnun oldum 😌 inşallah atanırsın kuzum 😘 sizin o tarafın şalvarlarına bayılıyorum çok güzel 😍bide çok kıyafet giyiyorsunuz kınada baya gösterişli 😎
Dilek-K0 OynakBalinaa merhaba 🥰 bende Dilek 26 yaşındayım 6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim eşim sinoplu ben Giresunluyum istanbul sultanbeylinde oturuyorum eşimle eski çalıştığım yerde ortak arkadaş vesilesi ile tanıştık ben doktor yanı asistanıyım eşim de ustabaşı formen şuanlık çalışmıyorum ☺️☺️
OynakBalinaa Dilek-K0 tanıştığıma memnun oldum 😌 çok yeni hamilesin 🤭 Karadenizli olan da çok var gördüğüm kadarıyla 😅 eşime dedim sen artık çıkmazsın ordan diyor 🤭 sağlıcakla kucağına al yavrunu 😍
Edabykl OynakBalinaa Kiiiz biz muglayla alakamiz yok senin kocan yine trabzonlu 😂😂 Benmde kocam muglali olaydi oh ne guzel bolbol tatil yerim olurdu 😂😂
Ragimakhanim OynakBalinaa merhabalarr Azerbaycandan katiliyorum😂 Rehime 24yasindayim 1yillik evliyim ve bilmem kac haftalik hamileyim) HcG sonuclarim 7100cikti daha doktora gitmedim her kes bir sey soyluyo 4 5 6 7falan boyle) ne guzel konu acmissiniz) Allah her kesin evladini korusun❤
OynakBalinaa Ragimakhanim sağol kuzum teşekkürler 😘 benim 4 haftalık çok yeniyim, taa Azerbaycan’dan uygulamaya bir yandan çok güzel bir uygulama bir sürü farklı şehirden ülkeden insanlarla tanışıp konuşuyorsun belki de arkadaş olacaksın ne kadar güzel 😍