Yarenheybeli Papatyam38 rabbim sağlıklı huzlurlu mutlu hayırlı ömürler nasip etsin oğluna ve ailenize sağ sağlim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Papatyam38 Yarenheybeli Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim sizede eşinizle beraber mutluluk huzur dolu hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah 🌸❤️
Meed Ozgeelaa maşallah canım haftaya öğrenirim inşallah bende ya göremezsem dedi diye sinir oluyorum herkesin doktoru görüyo da sen mi göremiyon diyecem sonunda 🤣sağlıkla al kucağına🥰
fatimahuseynova Meed ben daha oyrenmedim o kadar sabirsizlaniyorumki😍🥺🥺🥺bir kizim var yine kiz his ediyorum hayirlisiyla saglam olsunlarda😍
Faness Kendi doğum günüm 29 Mart bebişiminde 27 mart-4 Nisan arası inşallah kendi günümde fırtlatırım 😋🎈 Cinsiyeti 1 hafta sonra ama oğluşum olacak gibi hissediyorum
Meed Faness maşallah canım🥰 zamanında anneme benden için 20 austos dediler 10 gün fazla durmuşum ondan tam 20 yıl sonrada bana demişlerdi 20 austos diye benim kız ama 5 gün fazla durdu o da 10 gün fazla olsaydı aynı olcaktık 🙈♥️
Pengu Meed yok değişmedi 11. Haftada kız oldgunu öğrendim 12. Haftada gen testi sonucu cıktı zaten oda kesin sonuç verşyor💗