Meed Bebisinizz aynen canım sağlık olsun hayırlısıyla alırsın kucağına pipisini saklayan bebişlerimiz de olabiliyor yani🙈🤣
Anneada Meed ja , aber meine Ärztin ist ein Araber 😅😅 belki ondandir ama bakalim daha 6 eki bekliycez ☺️
HcrHcr Summerwine 12+1 ikili taramada net konuşmam ama sanki erkek dedi doktorum. Geçen hafta başka bir doktora gittim o da %99 erkek dedi.
Harunnazli Meed bizimde mart ama henüz birsey diyen yok 3 farklı doktora gittim hepsine de sordum daha çok erken dediler
Meed Harunnazli yaa türkiyede de üç farklı doktora gitmene rağmen söylememeleri tuhaf tahminde en azından bulunuyorlar 🙈🙈
Papatyam38 Yarenheybeli çok güzel bi tarih 03.03.2023 de çok uyumlu oluyo bakalım oğlum gelecek mi o tarihte 🤭
Celins_ Meed nasipse 9 Mart 2023 beklenen tarih😍 Burada 13+5😍 Cinsiyeti söylememe gerek yok heralde gayet ortada🙈😂
Meed Celins_ eğer çıkıntı pipiyse erkek 🙈 ama ben anlamıyom bazen çıkıntıya kızda da var diyorlar 🥹 sağlıkla al canım kucağına 🥰
HcrHcr Celins_ yaaaa maşaallah Allah ım nazarlardan korusun çok tatlı. Ultrason da çok iyi görüntü vermiş buradakiler çok kötü, çocuğumu doğru düzgün göremedim daha😇
Yarenheybeli Papatyam38 rabbim sağlıklı huzlurlu mutlu hayırlı ömürler nasip etsin oğluna ve ailenize sağ sağlim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️