Biannebibebe 13+2 deyim aslında kontrol zamanım geldi ama sırf tahmin edicek benziyo dicek diye gitmiyorum bir hafta daha beklicem çok sabırsızım ama gidip kesin öğrenmek istiyorum 14. Haftada gidicem umarım net söyler 😂
Hcry Meed hayirlica gelsin insallah sagliklica 🤍 evet benimki 14.03.2023 te dogacak ben ögrendim cinsiyetini kızımız olucak insallah 😍
Meed -Miracle- maşallah canım 14. Mart kız günü galiba 🙈 pazartesi umudum var öğrenirim belki çikolata vişne suyu felan deneyecem 🤣♥️ sağlıkla al kucağına prensesini 🥰
-Miracle- Meed insallah görürsün canım benim bence Mart ayı full kız ayı gibi kime denk gelsem kız vallahi sağlıkla gelsinler bebişler ❤️
-Miracle- Meed bitter çikolata ye canım ben gitmeden yiyip gittim direkt pozisyonu verdi kızçem doktor bakar bakmaz gördü 😂😂🧿
Mervetnl -Miracle- benim erkek 🙈 Mart ortası gibi olacak sanırım doğum doktorum hemüz tarih vermedi detaylı ultrasonu bekliyor 😇
-Miracle- Meed bilmiyorum bana denk gelenler hep kızdı bende dedim hatta o zaman benimki de kız o kadar denk geldim ki 13 . Hafta öğrendim ki kız 😂😂😂aman sağlıkla gelsinlerde hiç farketmiyor cinsiyeti ❤️
-Miracle- Meed bana da bir arkadaşım demişti sadece bitter ye direkt gösteriyor diye gerçekten de öyle oldu aman çikolata çikolata insallah görürsün amaa içimden geçti erkek gibi geldi bebişin öğrenince bize de yaz ❤️Kontrol ne zamandı 🤭