Meed Hamaratpanda öğrenemedim ben kuzum🥹🥹 öğrenenleri merak ettim almanyada 16 haftalıktan sonra söylüyorlar 🙈
Hamaratpanda Meed artık yorgunluktan okuduğumu da anlayamıyorum sanırım 😂😂😂 orda tarih yazıyor ama ben neremden uydurup okuduysam cinsiyeti öğrendik kız yazdın sandım canım😂😂🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bizim de tahmini doğum tarihi 19 Mart ordan hesapladım haftayı da😅
Meed Nutelllaa yorumlara bakıyorum da 2023 Mart kız ayı heralde çoğunluğunuz kız yazmış anket yapsaymışım keşke 🤣♥️ sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Meed Hamaratpanda ayy Allahım bende diyorum ne yazdım acabaaa o kadar merakla beklerken bir tahmin bile alamamışken 🤣🤣🙈 olur böyle şeyler vallah bende öğle uykusu yapmadım mı başım çatlıyor akşma kadar çok uykum geliyor 🥹🥹
Balimbebek44 Irem34_52 benimde bir oğlum var hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde bu yavrularımızı da kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim 🤲💜
Meed Meerve-um sağlıkla inşallah canım gözün aydın ama hemen pembişleri almıyoruz sonradan erkek derseler pembiş erkek olur bak 🙈🙈 erken öğrenmişsin bende isterdimmmm 🥹🥹♥️
Meerve-um Meed yok canım zaten doktorum 1 ay daha bekle dedi alışveriş için 😄 zaten 6. Aydan önce alışverişe başlamayı düşünmüyorum🤗
Meed Meerve-um en iyisi canım yanlız türkiyede heer gecen gün fiyatlar çıktığı için sen yinede indirimde birşey görürsen al bence canm yavaştan 🥰
Seydo54 Muhtemel dogum tarihi 8 mart ama sezeryan olacagim icin subat olur, ilki sezeryan ve oglum var.. ikincisine de bi dr kiz bi dr erkek dedi.. bence erkek ama kizda olsa fena olmazdi🤪🙈🤭💕🧿
Meed Seydo54 sağlık olsun her ikisinede bende çok sevinirim bir kızım var hiç fark etmiyor sağlıkla al kucağına inşallah🥰🥰
Sabiaa Meed ya🙈 bizimde 19 mart ama 12 Mart gibi olur gibime geliyor geçen hafta ikili teste gittiğimde %70-80 arası kız dedi🐣inşallah değişmez. Çok sevindik bi de oğlum var. İki farklı duygu🌸Rabbim inşallah tamamına erdirir🤲🏼🤍
Meed Sabiaa aynen bende oğlanı da tatmak isterim ama kız olursa da hiç fark etmiyor kızım kız kardeş istiyor zaten 🙈 sağlıkla gelsinler inşallah♥️
Anneada Meed bende almanyadayim dr 13. Haftada erkege benzetti ama net degil dedi 😅 3 hafta sonra bi daha gidicem ins netlesir
Meed Anneada ehrlich? Dürfen die eigentlich nicht 🥹 ama bende ilk kızımda çok ısrar etmiştim o da kemik yapısına bakınca erkeğe benzettim dedi 12. hafta sonra 16 haftada kesin erkek dedi sonra 20 haftalık kız dedi 🤣🤣🥰