Beyzanurekici Meed benimde Mart ayında 12. Haftada kıza benziyor dedi şun 14 haftalığız yarın gidicez kontrole bakalım
Meed Beyzanurekici sağlıkla al kucağına ne güzel keşke haftaya yine gel bakalm deseydi maşllah bizimki üç haftada bir zaman geçmek bilmiyor🤣🥰
Balimbebek44 Irem34_52 benimde doğum 10 mart görünüyor canım hemde teyzesinin doğum günü 😍 2 li taramada kıza benzetti dr da kesin değil dedi
Sevgiozdemir 15 mart tahmini benimde. 12+1 de kıza benziyor demişti tekrar gitme imkanım 14+5e denk geliyor gitsem öğrenebilir miyim acaba yoksa direk detaylıyı mı beklemeliyim çok kararsızım
Meed Nutelllaa yorumlara bakıyorum da 2023 Mart kız ayı heralde çoğunluğunuz kız yazmış anket yapsaymışım keşke 🤣♥️ sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Irem34_52 Balimbebek44 hayırlısı olsun benim bi oglum var bakalım sagliklı bi kızda bana nasip olur insallah 🥰
Nevaninannesi Meed tahmini doğum 22 mart benim de Allah’ın izniyle 🙏 . Bugün perinatologla randevumuz vardı %90-95 kız dedi 🌸🌸 ama yine de 14. Haftadan sonrayı bekle o zaman tam netleşir dedi.
Meed Hamaratpanda öğrenemedim ben kuzum🥹🥹 öğrenenleri merak ettim almanyada 16 haftalıktan sonra söylüyorlar 🙈
Balimbebek44 Irem34_52 benimde bir oğlum var hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde bu yavrularımızı da kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim 🤲💜