Meed Meerve-um en iyisi canım yanlız türkiyede heer gecen gün fiyatlar çıktığı için sen yinede indirimde birşey görürsen al bence canm yavaştan 🥰
Meed Seydo54 sağlık olsun her ikisinede bende çok sevinirim bir kızım var hiç fark etmiyor sağlıkla al kucağına inşallah🥰🥰
Meed Sabiaa aynen bende oğlanı da tatmak isterim ama kız olursa da hiç fark etmiyor kızım kız kardeş istiyor zaten 🙈 sağlıkla gelsinler inşallah♥️
Meed Anneada ehrlich? Dürfen die eigentlich nicht 🥹 ama bende ilk kızımda çok ısrar etmiştim o da kemik yapısına bakınca erkeğe benzettim dedi 12. hafta sonra 16 haftada kesin erkek dedi sonra 20 haftalık kız dedi 🤣🤣🥰
Anneada Meed ja , aber meine Ärztin ist ein Araber 😅😅 belki ondandir ama bakalim daha 6 eki bekliycez ☺️
Meed Hamaratpanda kız ultrasona bakanlar hep oğlan dedi beni görenlerde hep oğlan diyo kesin kızım olur bak 🤣♥️
cerenveminigi Meed ben henüz öğrenemedim 10+4 bugün haftaya ikili taramaya gidecem belki söyler doktor 7 Nisan tahmini dogum
Meed Hamaratpanda önce hep kız dedim geçen hafta erkek demeye başladım şimdilik erkek diyorum benim dediğimin tersi çıkıyor onu da biliyorum yani erkek dememe rağmen kız olur 🤣🤣🤣