Prensesaysima Summerwine çok saol kuzum Rabbım hepimizin sağlıkla kavuşmasini nasip etsin yavrularımıza inşallah 🥰🤲💞
anne96 izobellaaa-_- ayyy bayıldım harıka bır oda olmus 😍😍😍 saglıkla huzurla kullanmak nasıp olsun ınsallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
EzgiKly Deletedmom_2 İkizlerimi ilk bir sene park yatakta kendi odamda yatırmayı düşünüyorum. Sonrası için de yataklarını alıp odalarını hazırlamaya başladık. Fon perdesi, halı, avize ve aksesuarımız eksik. Ufak ufak tamamlıcam🤗
Nsss EzgiKly bayıldım çok güzel olmuş 🥰 ben de ikizlerim için Montessori yatak düşünüyorum sonrası için. Nereden aldınız acaba ve kalitesi nasıl memnun kaldınız mı?
Burcu_asf esradgn123 ya çok güzel olmuş Rabb’im içinde güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲 bnde sadece yatak alacağım oğluma büyüyen beşiği var zaten ama smdi kardeşi olacağı için ona büyük yatak almak istiyorum nerden aldınız yatağı çok hoşuma gitti
aresinannesi1 Prensesaysima şimdi 550 tane soru soracağım çünkü çok beğendim ledli isimliği nerde yaptırdınız oğlum İçin istiyorum bende sonra 30 haftalık oldum yazıyor ya onu da hiç bir yerde bulamadım bide bide bide zigon sehpanızın üstündeki isimlik nerden acabaaa 🥰❤️
Prensesaysima aresinannesi1 kuzum benim sıkıntı yok sorabilirsiniz tabi şimdi ben yazayım tek tek ozaman kapı susunu ledli isimlik dediğiniz heralde ben onu duvara astım kapıya asamadim keeys butik diye bir sayfa var instgramda ordan yaptirdim . . Sehpanın üstündeki ledli panoyuda aysima yazanida https://ty.gl/12bno1jrwx burdan aldım. 🥰
Prensesaysima aresinannesi1 instgramda bonibum diye bir sayfa var canim ordan yaptirdim cibinlik ve orgu korumayi
Gmzttran_1 bankaciannee beşik kullanışlı oluyor mu ne zaman kadar kullanılır ki çok karşıma çıkıyor ve şık 🫶
bankaciannee Gmzttran_1 yani açıkcası bebek ayaklanmaya dik kalkmaya başlayınca düşme riski olur diye düşünüyorum kademeli en alt seviyeye kadar 8 9aya kadar kullanrım diye düşünüyorum ama bakalm