Srdm esradgn123 iç yatak olarak nereden aldınız bende bakıyorum ama karar veremedim de 90×190 mı ölcüleri
esradgn123 Srdm Evet 90*190 Hepsi Burada dan aldım markası Yataş Yataş Bedding Spinal Support Bamboo Pocket Yaylı Yatak - 090 × 190 https://www.hepsiburada.com/yata-bedding-spinal-support-bamboo-pocket-yayli-yatak---090-x-190-p-HBCV00000ZD8K0?magaza=Yata%C5%9F&url_src=ios-product-detail
Prensesaysima 1prensannesi2312 instgramdan keeys butik diye bir sayfa var kuzum ordan 260 a yaptirmisdim galiba 2 Ay önce .
Prensesaysima 1prensannesi2312 aticam canım annemlerdeyim 11 gbi gecicem eve. İçinde eşyası yok bebisimizin daha ama içini görün diye aticam ❤️
Pijamaskeliler esradgn123 ay cok iyi ben göremedim orda süper favorime eklicem teşekkürler güle güle kullan bebiş sağlıkla büyüsün😍😍🤲🏻
Prensesaysima busrachnr cibinlik ve korumayı instgramdan bonibum diye bir sayfa var canim ordan aldım çok ta memnun kaldım beşikte galiba asansörlü yani sallanıyor yana doğru asansörlü nasıl olduğunu bilmediğim için tam anlayamadım 🤣
busraacarekici Beyazinciii teşekkür ederiz🌸 ikeadan aldım yanındaki raf ayrı o da ikeadan içindeki kutular da ikeadan🤗
Summerwine Maşallah kizlar hepinizinki çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün içinde bebisleriniz😍biz yolun başında olanlara da güzel fikir oldu
Prensesaysima Summerwine çok saol kuzum Rabbım hepimizin sağlıkla kavuşmasini nasip etsin yavrularımıza inşallah 🥰🤲💞