Prensesaysima aresinannesi1 instgramda bonibum diye bir sayfa var canim ordan yaptirdim cibinlik ve orgu korumayi
Prensesaysima aresinannesi1 kuzum benim sıkıntı yok sorabilirsiniz tabi şimdi ben yazayım tek tek ozaman kapı susunu ledli isimlik dediğiniz heralde ben onu duvara astım kapıya asamadim keeys butik diye bir sayfa var instgramda ordan yaptirdim . . Sehpanın üstündeki ledli panoyuda aysima yazanida https://ty.gl/12bno1jrwx burdan aldım. 🥰
Lavanta27 izobellaaa-_- maşallah sağlıkla gelsin inşallah .Güzel günlerde kullansın hepsini sağ salim.Çok güzel düzenli çok beğendim😍🤗
bankaciannee Gmzttran_1 yani açıkcası bebek ayaklanmaya dik kalkmaya başlayınca düşme riski olur diye düşünüyorum kademeli en alt seviyeye kadar 8 9aya kadar kullanrım diye düşünüyorum ama bakalm
yarenikoo esradgn123 bende bu dolabı görmüştüm de kalitesi nasıl bilemedim görerek mi alsam diye düşünmüştüm nasıl acaba kalitesi ?
simgekaya eymen6573 trendyoldan almıştım canım ama dün bime çok daha uygun fiyata geldi bulabilirsen kaçırma 😂😅