nnnaaz Bekleyenler borç bitene kadar devredilemiyor diye bir haber aldım ama kiraya verilememeyi bilemedim. Bence oda yapılmıyordur. Birde nerelere yapılacak bilsek ona göre başvursak. Mesela tuzla diyor ama neresi oda çok önemli yani
Senemturan nevamm1 dun gece basvuru yaptm az once mesaj geldi halkbankdan parayi yatirdm bakalm hayirlisi olsn
nevamm1 Senemturan çok sevindim inşallah benimkide gelir bankaya mi gittiniz yoksa mobilden de yatiriliyormu
Senemturan suleceren konut icin de yani 2.1 3.1 icinde kura cekilecekmis tekrar benm amcmlarda yillar once tokiden aldilar ev o zamanda konut tipi icin kura cekildi onlara 2.1 cikmsti
Senemturan nevamm1 yok hayir bankaya gitmedm mesaj gelince bir gun sure veriyorlar zaten adimiza acilmis iban da yaziyor orda o ibana 500 tl yatirilcak ben mobilden hallettim hemen basvurum kabl oldu
nevamm1 Senemturan çok iyiymiş bankaya gitmesi zordu inşallah gelir banada ben saat 9 da başvuru yaptım henüz gelmedi mesaj birde birşey sorucam şuan e devlette başvuru durumu hala degerlendiliyormu yazıyor yoksa değiştim acaba diyorum bana mesaj gelmede sıkıntımı oldu telefon numaramı guncelledim ama başvuruda sonra bunla ilgili sıkıntı olmaz inşallah
Senemturan nevamm1 degerlendiriliyor yaziyo hala sisteme girmemis olablirler basvuru cok olunca agir isliyor demekki
Summerwine Arkadaşlar şartları iyi araştırın.Memura yapılan zam kadar odenilen taksitlere 6 ayda bir zam gelecek.
PPerii 2koftemom başvuruyu sen yapacaksan eğer, şuan annenle zaten aynı ilde ikametgah yapıyorsanız farketmez bu durumda oluyor , ama ayri illerdeyseniz orda engel var sanirim
2koftemom PPerii yok aynı şehirdeyiz. Ev kira değil o dusundurdu ben kiradayjm kendi adresime alsam olmaz herhalde
nevamm1 Senemturan o zaman benim kesin telefon numarasından bı sorun oldu çünkü herkesi geldi nerdeyse telefon numaramı başvurudan sonra guncelledim 🥴 tokiye de ulaşamıyorum napicam bilmiyorum 🙁
nevamm1 nnnaaz gittim canım onaylanmış hesap açılmış yatırdım parayı.e devlette telefonum güncel olmadığı için mesaj gelmedi.
eylulicten nevamm1 simdi ben ankaraya yeni ikamet ettim ankara eleniyor sanirim senelerdir istanbuldaydim. Ama esim kutuk kirikkale oraya başvursam oluyor mu acaba ya da esim basvursa?
nevamm1 eylulicten evet yorumlarda arkadaşlar söyledi kütük bağlı olduğu ile başvuru yapilabiliyormus.
PPerii 2koftemom aynı ikametgahtaki kişilerden sadece biri basvurabiliyor zaten ve başvuran kişininde üzerine herhangi mal kaydı da olmamali
Mabel Nskyhn hayır yine sizin ödemelerinize zam gelecek normalde bir eve vereceğiniz paradna belki 1.5 kat fazla ödeme yapacaksınız tokinin dandik evlerine. Size bahsettiğim kişiyi dinleyin kendinize bir yol çizersiniz, kafanızda düşünceler netleşir.