Nskyhn Mabel ya ben de aynı şekilde düşünüyorum. Sabit ödemesi yok mantıklı gelmiyor ama memuruz maaşa da zam geliyor, kiraya versem kiraya da zam geliyor yine de eşitlemez mi sence?
Mabel Nskyhn hayır yine sizin ödemelerinize zam gelecek normalde bir eve vereceğiniz paradna belki 1.5 kat fazla ödeme yapacaksınız tokinin dandik evlerine. Size bahsettiğim kişiyi dinleyin kendinize bir yol çizersiniz, kafanızda düşünceler netleşir.
PPerii 2koftemom başvuruyu sen yapacaksan eğer, şuan annenle zaten aynı ilde ikametgah yapıyorsanız farketmez bu durumda oluyor , ama ayri illerdeyseniz orda engel var sanirim
nevamm1 Bukapoo işte seçim üstü birde ortalığı yıkıyorlar bizde gariban gariban seviniyoruz Allah sonumuzu hayretsin 20 yıl calacaklar hayatımızdan bizi borca harca mahkum edicekler omrumuzden 20 yıl alacaklar neden bir insanın en zorunlu barınma ihtiyacı için gerçekten hakkım helal değil allahlarinidan bulsunlar.hayatimizin en güzel zamanlarini bu borçların altında ezilerek pskolojimizi mahf derek geçireceğiz.
Bukapoo nevamm1 aynen öyle çünkü şimdi bunu yapmazsan yarın ne olacağı belli değil. Eskiden indirim beklerdik bir ürün almak için şimdi hemen alalım da zam gelmesin diyoruz. Dediğiniz gibi en temel ihtiyaç olan barınma ihtiyacımızı karşılayamıyoruz asgari ücretle geçinen biri hem kira ödeyip hem çocuk yetiştirebilir mi bir de en az 3 çocuk diyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin
Tubacngl nevamm1 canım biz gece başvurduk 2 de sonu 0 olanlar bugün başvuruyor bana biraz önce mesaj geldi TOKİ başvurunuz alınmıştır İban numarası olan mesaj geldi
Aysecik96 Tubacngl merhaba bende parayı yatırdım ama onaylanıp ödendiğini nerden görücem sistemde göremedim tekrar msj falan mı geliyor
nevamm1 Minikmucizelere e devletten başvuru yap önce başvurun kabul olursa mesai bitimine kadar 500 TL halk bankasına yatirman lazım yatirmazsan başvurun iptal oluyor
Mervestark nevamm1 bende aynı şeyi merak ediyorum canım başvuru yaptım ama halkbankasından SMS gelmedi hala onu bekliyorum :(
Eelliiff1234 nevamm1 başvuru yapmadan zaten para yatırılmıyormuş bankaya gidin onaylandımı diye sorun sizde sistemden görürler onlar
nevamm1 Eelliiff1234 bebeğim var hasta onu alıp çıkamam çok uzak dün gece başvuru yapanların onay mesajları gelmeye başlamış happykidste yazdılar bende birazdaha bekliycem eşimde işten izin alıp çıkacak onaylaninca para yatırmak için eğer onaylanmadiysa adami boşuna göndermiştim biraz daha bekliycem onay mesajını inşallah daha geç olmadan gelir.
Ozgeelaa Bukapoo hayır başvuru yapmak istediğiniz il sınırlarında belli bir süre yaşamış olmanız lazım
Eelliiff1234 nevamm1 eşimin TC nodan bugün başvuru yapabiliyorduk biz öğlen yaptık ve ikindi gibi onay mesajı geldi ve ziraat bankası internet bankacılığından parayı yatırdık bankaya bile gitmeye gerek kalmadı. Kardeşimde öğlen başvuru yapmıştı ama ona hala onay mesajı gelmemiş nedendir bilmiyorum. E devletten başvurunuzun durumunuda görebiliyorsunuz