Melisduman böyle bi mucizeyi bekleyen herkes kalsın inşallah 🙏🏻 🥰 emeklerimiz boşa gitmesin🥰
Kan pihtilasmasi ignesi kullananlar bir bakabilir mi
Melisduman hastanede doktorun yaptıkları normal cıkıp genetikte pıhtılaşma sorunu yaşayanlar cokmuş. Siz normal hastanede kan tahlilil yaptırdınız demi ? Genetik test yaptırdınız mı ? Doktorunuz söylediyse önlem amaclı kullanın bi zaraarı yok diye biliyorum
Melisduman hayır hayır doğru yaparsanız bende hiç morarma iz vs olmadı ilacı yavaş sıkarsanız yakma da aza iner
_peritozu ben dusuk sonrasi fakultede yaptirmistim. Ama genetik testi yaptilar bence. Testlerin adini bilmediğim icin genetik mi normal testmi bilemedim
Melisduman trambofili paneli testi olara gecmesı lazım (kan pıhtılasması ) bu test te e nabıza dusuyormu bılmıyorum ben ozelde yaptrıdım 10 gun sonra cıktı benı aradılar bana kagıt verdıler orda yazıyoe sonuclar bence sıze farklı bır test yapılmıs canım
Cgdm34 anti kardiyolopin lgm, anti kardiyolopin lgg, protein s, anti thrombin 3 aktivitesi,anti fosfolipid lgg,anti fosfolipid lgm. Bana yapilan bunlar. Sizin testteki tahliller bunlar mi
Melisduman seninle aynı durumdayım hiçbir sıkıntı yok ama bana da hem corasprin hem iğne verdi kullanıyorum 12. Hafta da bırakacağız pıhtılaşma olmadığı için dedi 10. Haftadayım 6 haftadır kullanıyorum
Genetik test eşin ile senden kan alınarak yapılır sadece sana yapılmaz canım
Mkds esimede yapilmisti
Mkds 12. Hafta neden. Dusuk riski o ayda bittiği icinmi acaba. Bana 9 ay dedi rapor cikaracam demisti
Melisduman kan pıhtılaşması olmadığı için önlem amaçlı verdi kan pıhtılaşması olursa 9 ay kullanılıyor
Melisduman evet 9 aylık da rapor veriyorlar bize vermedi bittikçe yazdırıyoruz
Melisduman bemce kullanmalisin sacma degil bende de yok ama 2 kurtajim var suan kullaniyorum doguma kadar da kullanicam doktorjm kesinlikle kesmiyor
Bende de daha önce erken doğum olması sebebiyle trombofili testleri yaptılar, bir gen heterozigot çıktı.. (erken doğumun bu durumla alakalı oldugunu düşünmüyoruz dediler) sonra ama hamile kaldığımda nolur nolmaz hemen kan sulandırıc iğne başlattılar, bi yandan tekrar test yapıcaz dediler trombofili için.. bu testi yaptırırken doktora eger gerçekten bir risk yoksa, böyle nolur nolmaz diye iğne veriyosanız lütfen hap verin, canım yanıyo dedim.. 1.5 aydır vuruluyodum o esnada iğneleri, evet bebekler için herşeyi yaparız, doktor risk var dese devam edicektim elbet ama bu da can ve acıyo yani, kolay bişey değil.. doktor sonuçlar gelince (yine bir gen heterozigot aynı sonuçlar) ricamı dikkate alıp kan sulandırıc hap yazdı sağolsun.. yani sizi zorluyosa bu iğneler konuşun doktorunuzla, ne kadar risklisiniz, ne kadar gerekli öğrenin ona göre karar verin.. ama trombofili testi gerekli öncelikle.
Melisduman ben ısımlerını hatrlamıyorımda canım bızım dedıgımız test farklı sen yinede doktoruna sor ıstersen o sana mıtlaka bılgı verecektır 👍
- Düzenlendi
Cgdm34 tamamdir cookteşekkür ederim ☺️
Gaia_90 verdiğiniz bilgiler için cok teşekkür ederim oncelikle. Bende bi soyleyeyim ilac icin 9 ay az bi sure degil. Daha once 2 haftalik vuruldum inanilmaz yakan ve morartan bi igneydi. Ama vurulcaksin derse yapacak bir sey yok. Mucizemiz icin katlaniriz sonucta 🙏
Melisduman genelde düşük ve kalp durmasında anne de pıhtılaşma olmasa bile doktorlar kullanmayı öneriyorlar. Şahsen bende var çıktı. Ama olmayan da kullanıyor düşük kimyasal yada kalp durması geçirip iğne ve sulandırıcı hap kullanan çok var etrafımda.
Ya acaba bu kan pıhtılaşma testini (şuan düşük yaşıyorum yani beta değeri yavaş yavaş düşüyor ) kan versem olur mu ya da tamamen mi düşmesi gerek