- Düzenlendi
Melisduman şehir hastanesinde tıbbı genetik bölümüne randevu al düşüklerini belirt trombofili paneli pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum de şehir hastanesinde ücretsiz yapıyorlar özelde ücretli
Melisduman şehir hastanesinde tıbbı genetik bölümüne randevu al düşüklerini belirt trombofili paneli pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum de şehir hastanesinde ücretsiz yapıyorlar özelde ücretli
2prensesannesiiii inşallah öyle olur sürekli takip edeyim seninki erken çıkmış bize iki ay dediler 😊
2prensesannesiiii direk veriyolar mi randevu yoksa sevkmi ediyolar
Melisduman mhrs uygulamasından direk alabilirsin canım sevk etmiyorlar bana kadın doğum doktorum söyledi şehir hastanesinde yap gel dedi 3 ay korun korunmazsan yine düşük olur dedi ben çıkan sonuca göre sana tedavi uygulicam dedi sonucum çıktı bana multi vitamin verdi bide kan sulandırıcı hap başlattı gebe kalır kalmazda kan sulandırıcı iğneye başlatacak
Sinem94 kız bana da 2 ay dediler erken çıktı🥰
2prensesannesiiii ay benimde erken çıksın 🤲
Sinem94 çıkar bence🥰🙏🏻
2prensesannesiiii inşallah sürekli e nabiza girer bakarım artık 😅
Melisduman bence kullanın bir zararı yok hatta bebeğe daha iyi kan taşıdındığı için daha güzel besleniyor benim de iki sene önce bir kimyasal gebeliğim oldu hiç test yapmadan direk aspirin ve kan sulandırıcı başladı doktorlarım ben de güvendim kullandım
2prensesannesiiii sonuclar kac gune cikiyor
2prensesannesiiii ay en kisa surede hamile kalirsiniz inşallah 🙏🧡
Melisduman 2 aya çıkar dediler pıhtılaşma testim 11 günde çıktı benim eşimle kromozom analizi testi yaptık o da 16. Gün sonuçlandı🙏🏻
Melisduman böyle bi mucizeyi bekleyen herkes kalsın inşallah 🙏🏻 🥰 emeklerimiz boşa gitmesin🥰
Melisduman hastanede doktorun yaptıkları normal cıkıp genetikte pıhtılaşma sorunu yaşayanlar cokmuş. Siz normal hastanede kan tahlilil yaptırdınız demi ? Genetik test yaptırdınız mı ? Doktorunuz söylediyse önlem amaclı kullanın bi zaraarı yok diye biliyorum
Melisduman hayır hayır doğru yaparsanız bende hiç morarma iz vs olmadı ilacı yavaş sıkarsanız yakma da aza iner
_peritozu ben dusuk sonrasi fakultede yaptirmistim. Ama genetik testi yaptilar bence. Testlerin adini bilmediğim icin genetik mi normal testmi bilemedim
Melisduman trambofili paneli testi olara gecmesı lazım (kan pıhtılasması ) bu test te e nabıza dusuyormu bılmıyorum ben ozelde yaptrıdım 10 gun sonra cıktı benı aradılar bana kagıt verdıler orda yazıyoe sonuclar bence sıze farklı bır test yapılmıs canım
Cgdm34 anti kardiyolopin lgm, anti kardiyolopin lgg, protein s, anti thrombin 3 aktivitesi,anti fosfolipid lgg,anti fosfolipid lgm. Bana yapilan bunlar. Sizin testteki tahliller bunlar mi
Melisduman seninle aynı durumdayım hiçbir sıkıntı yok ama bana da hem corasprin hem iğne verdi kullanıyorum 12. Hafta da bırakacağız pıhtılaşma olmadığı için dedi 10. Haftadayım 6 haftadır kullanıyorum