minik_koala_ve_annesi Zeynepp054 ayy kesin canim cinsiyeti merak etmedim yuzunu merak ettigim kadar tek dilegim saglikli bir sekilde dogurmak🥰
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_8 benimde cok toplaniyor canim gecen post acmistim ordan da konusmustuk seninle🥰
Deletedmom_8 minik_koala_ve_annesi aaa doğru şimdi hatırladım 🫣 magnezyumu değiştirdik fitil verdi. Bakalım düzelir inşallah 🫠
AslanBebeginAnnesi minik_koala_ve_annesi Oyyy hiç sorma kuzucum ben de 54te kaldım 🤢 Karnımın büyüklüğünü gördükçe acaba yanlış mı yazıyo acaba son günlerim mi diyorum kendi kendime 🤭🥹😅😅 bunlar hep sabırsızlıktan 😂😂
minik_koala_ve_annesi AslanBebeginAnnesi hahahahah 51 olmus canim valla kac gundur sanki 53 den 52 den dusemedim 🤣
Mehber minik_koala_ve_annesi aynen oyle canim benimde uyqulamaya qore 55 qun kaldi normal olcak qibi doqumum hic 50den dusmuyormus qibi
minik_koala_ve_annesi Mehber benimki belli kuzum ne zaman olcagida gecmiyor iste zaman bu haftadan sonra 5 haftamiz kaliyor 🤭
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_8 sabah aksam sodada ic canim kasilmalara iyi geliyorms doktorum dedi iciyorum.ben 24lu koli aldim😅
Deletedmom_8 minik_koala_ve_annesi hamilelik öncesinde de içiyordum canım. Hâla devam ediyorum. Ama benimki bana mısın demiyor hiç umrunda değil 😂
Mehber minik_koala_ve_annesi hayirlisiyla alalim insaallah kucaqimiza saqlikli bi sekilde senin sezeryan heralde
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_8 hahahaba bende ayni valla ya iciyorum da hic hamileligin basindan beri agrilarim vardi birde son aylar vajina agrisi hepsi bi arada yasiyorum resmen o kadar agrilarim varki 😏