QUEEN088 minik_koala_ve_annesi 114 gün)99 gün için sabırsızlanıyorum.Gebeliğim kolay geçmiyor diye vakir çabuk geçsin istiyorum.Sende çok az kalmış 😄Tatlı heyecanlar)başlamıştır🫣
minik_koala_ve_annesi QUEEN088 ayy hic sorma kuzum seni cok iyi anliyorum bende bu zamanlara gelene kadar cok mucadele verdim benimde cok zor oldu simdi tum zorlandim insallah saglikla aliriz kuzum🥰
minik_koala_ve_annesi Aylin355 ben 20den sonra hic birsey anlamadim kuzum😅simdi gene yavasladi 32+4deyim
minigiminannesi03 minik_koala_ve_annesi hiç sorma gi biran önce 4cu ay gelse dogursam diye bakıyorum 🤣🤣😂😂😂
findiklibadem Sehersudi bende saldım hergün bakınca geçmiyodu bakmayı bıraktım bi anda gecmis gibi oluyor öyle 😅
minik_koala_ve_annesi Aylin355 aynen canim insallah hepimiz saglikla sihhatle kavusalim yavru kuslara🥰
minik_koala_ve_annesi minigiminannesi03 insallah canim gene kis oldugundan evdesin asiri sicaklarda hamilelik cekilmiyor 😅
minigiminannesi03 minik_koala_ve_annesi valla sıcaklarda hamile olduğumu öğrendim olecem saniyordum resmen şükür havalar soğudu da rahatladım