Deletedmom_8 minik_koala_ve_annesi 74 günümüz var 🐣 biraz sancılarım olmaya başladı ve kasılmalarım. Erken gelmek ister diye öpün kopuyor. Vakitlice ve sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_8 korkma kuzum bendede ayni olduda doktor bebek kemiklestigi icin artik asagi baski aliyor bas asagi donnmus vucut dogum pozisyonu aliyor dedi ve de yercekimi etkisiyle agri daha cok olur dedi 29.haftadan beri var bende sukur ama iyiyiz🥰
Rapunzelinanasi minik_koala_ve_annesi ben de 1 aydır 30 lardaymışım gibi asla 20 Li sayıları göremiyorum 😂 neyse ki bugün son 30 yazıyor 🤦🏻♀️
Gulcann_ege minik_koala_ve_annesi doğuma 0 kaldı yazıyor ama ne gelen var ne giden 😄 40 haftalık bugün
Zeynepp054 Benimde 91 gün kaldı şimdiye kadar baya hızlı geçti ama bakalım bundan sonra nasıl geçicek 🙈
Deletedmom_8 minik_koala_ve_annesi inşallah canım. Bakalım bugün bi gideceğim doktora her ihtimale karşı. Rahim ağzı uzunluğuna falan baktıracağım. Çok sert çünkü karnımda 🫠
minik_koala_ve_annesi Masumanneinci sen bu isin sonundasin canim😇🥰saglikla al minik yavrunu insallah🥰
Sumeyyeabdi minik_koala_ve_annesi son 87 canim kızçeme kavuşmaya zaman cok cabuk geçti sanki sağlıcakla gelsinl3r bebislerimiz 🥰
minik_koala_ve_annesi Sumeyyeabdi insallah kuzum tek dilegim istegim o hayirla saglikla sihhatle gelsinler 😇
minik_koala_ve_annesi Zeynepp054 ayy kesin canim cinsiyeti merak etmedim yuzunu merak ettigim kadar tek dilegim saglikli bir sekilde dogurmak🥰
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_8 benimde cok toplaniyor canim gecen post acmistim ordan da konusmustuk seninle🥰
Ysmndnz minik_koala_ve_annesi Öyle geçmiyor gibi oluyor o günlerde ama 30 a inince yine akmaya başlıyor benim son 7 kaldı biraz daha kalsın diyorum bazen nazende off yeter doğsun diyorum çok agirlastim