ramonun_annesi Tbsra95 dalga geçer gibi konuştu kendimi zor tuttum zaten hastaneyi aradım doktor degistircem memnun kalmadım dedim
ramonun_annesi A_syma ya öyle de ilk defa gittim sorun çıkarmak istemedim elbette gerekirse baş hekime bile şikayet ederim ama ben kimseye kötü cümle kuramıyorum kıramıyorum kimseyi ☹️
ramonun_annesi Mer93 valla ben sadece dedim niye öyle söylüyorsunuz sonuçta bizimki can acıyor kolay bişey mi doğum yapmak dedim epidural istiyorum diyorum boşver diyo ya komik cidden
ramonun_annesi asetonluoje zaten az önce arkadaşım dedi o Dr doğum yaptırırken bir kadın doğumda ölmüş dedi asla gitmem
Minisssko ramonun_annesi Canım ben 30.haftamda değiştirdim doktoru. İyiki de değiştirmişim. İçine sinmeyen bi doktorla devam etme.
ramonun_annesi Minisssko valla ben buraya yeni taşındım işte randevu aldım bayan doktorla daha rahat konuşulur dedim bir gittim gitmez olaydım değiştircem zaten daha gitmem ona
minik_koala_ve_annesi ramonun_annesi sanki komsunuzla konusuyorsunuz ben boyle uslup bozuklugundan dolayi ilk gittigim doktoru degistim kadini hic sevmedim ve ona kendi canimi bebegimin caninida emanet edemezdim uslup ilgi alaka da cok onemli
ramonun_annesi minik_koala_ve_annesi elbette öyle zaten ilgi alaka önemli zaten demekki haklıyım değiştirmek istemekle herkes aynı şeyi düşündü
heyecanlianne0 Hastası için dövecektim diye konuşan doktor mu olur yahu hemen değiştirin hiç düşünmeden
ramonun_annesi heyecanlianne0 vallahi öyle dedi ben hayret ettim dedim niye öyle diyorsunuz canı yanmıştır sonuçta insanız canımız acıyor dedim
Hil38 Kendisi doktor mu kasap mı 🙄 Doğum yapacaksın ve kendini güvende hissetmen, rahat olman önemli diye düşünüyorum. İmkanın varsa eğer değiştir bence de
ramonun_annesi Hil38 var canım imkanim özele gidiyorum zaten istediğim doktora giderim yani bana değiştirmek yok diyemezler
Dilossh ramonun_annesi doktorun kafasından istiyorum böyle rahatlık yok😂 bence o doktordan kaçarak uzaklaşın o nasıl konusma tarzı😄
1erkekkannesiiii ramonun_annesi töbe töbe degıstirin tabi sormanız hataa. İnsan böyle zamanda merhamet ilgi alaka bekler. Yok artık 😦
ramonun_annesi 1erkekkannesiiii valla ilk doğumda böyle şeyler yaşadım diyorum boşver bidaha dogurursun normal doğumu diyor bizde biliyoruz dogurucaz elbet ama teselli başka güzel sözler duymak istedim
Ultramommy ramonun_annesi Eğer doktorunuzdan memnun kalmadığınızı o yüzden tercih değiştirdiğinizi söyletseniz yapmazsınız tekrar ödeme
ramonun_annesi Ultramommy söyledim zaten ama maalesef dediler kontrole o doktora gitmek zorundasınız dediler
1erkekkannesiiii ramonun_annesi Hassas bir dönemde düzgün konuşması lazım yani. Bence bir daha gitmeyin. İnsan ilgi tatlı dil bekliyor valla rahatlama açısından. Nemrut boş biri bence uzak durun aman