Dlkzz ramonun_annesi canım dua et kadın kendini erken belli etmiş. Doğum masasında olsan yapacak hic bir şeyin olmazdı. Ama şimdi değiştirebileceğin bir doktorun var. Bence vakit kaybetmeden bir başka doktora görün. İnsanlıktan nasibini almamış birinde doğum yapmanı tavsiye etmem. Ben olsam o kadına güvenip bırak doğurmayı bakkala bile gitmem. Ayrıca epidural takamam ne demek bu ne biçim doktor boyle. Bende epidural normal istiyorum. Ne saçma şey ya kasap mi doktor mu belli değil. İnsan sağlığı önemli burada. İlk doğumu zor olanın ikincisi normal yapılmaz bu doktorun beyni hasarlı algılayamıyor demek ki.
ramonun_annesi Dlkzz zaten hastaneyi aradım bana böyle şeyler söyledi dedim sekreter özür diledi benden nasıl böyle söylemiş dedi paranızla geliyorsunuz istediğiniz şekilde doğum yapmak hakkınız dedi kontrole normalde tekrar ona gitmem gerekiyormuş ama siz gelin kontrolü başka doktor yapsın değiştiririz dedi
ramonun_annesi Hil38 valla tam aksine modumu sıfırladı resmen başka doktor seçicem ona asla gitmem güvenip kendimi teslim etmem
1erkekkannesiiii ramonun_annesi Hassas bir dönemde düzgün konuşması lazım yani. Bence bir daha gitmeyin. İnsan ilgi tatlı dil bekliyor valla rahatlama açısından. Nemrut boş biri bence uzak durun aman
ramonun_annesi 1erkekkannesiiii zaten ilgi tatlı dil olduğu zaman insanın birazda olsa cesareti yerine gelir bu kadin tam tersini yaptı bana
ramonun_annesi minik_koala_ve_annesi aradım cnm hastaneyi kontrole gitme hakkı var ya on gün içinde dedim o kadını istemiyorum önce mesajda olmaz o kontrolde bakmak zorunda yoksa ücret ödersiniz tekrar dedi durumu anlatınca tmm gelin ücret ödemeden başka doktora yönlendiririm dedi
isimsizzz ramonun_annesi Doğumda ihtiyacımız olan şey bize psikolojik destek verecek olan bir doktordur ,bu anlattığınız hanım efendi biraz psikoloji bozan cinsten gibi geldi ,paramla rezil olmak istemezdim açıkçası , değiştirirdim ben olsam 🥰
ramonun_annesi isimsizzz zaten normal aklı basinda bir doktor olsa ben ona yaşadıklarımı anlatıp bir yıldır psikolojim bozulmuş atlatamıyorum diyorum o kalkmış bana hastayı dövecektim yok epidurali boşver bilmem ney diyor ya
Honeyballl ramonun_annesi değiştirin bence baştan sağlıklı bir iletişim kurulamamış zaman ilerledikçe daha zorlaşır gibi. Bence doktorun sizi rahatlaması gerekirken dövecektim falan demesi hiç hoş değil 🙄
ramonun_annesi Honeyballl yani çok saçma buldum sonra dedim acaba hamilelik psikolojisi ben mi abartiyorum dedim kendi kendime
isimsizzz ramonun_annesi bu doktorlar nasıl iş yapıyor para kazanıyor anlamıyorum , dünyanın parasını kazanıyor iki dk çenesini tutacak 😁
minik_koala_ve_annesi ramonun_annesi benim hamileligin en basindan beri bel agrim vardi yatakta donerken bile esim donderiyordu esime kapiyi emekleyerek aciyordum inanki hastaneye gittim 12. Hafta doktor biliyordu cok erken baslamisti zaten kalsiyumu falan ve ben sedyeden kalkarken esim elimden tuttu kaldirmak icin sert bir ses tonu ile “Ayyy sende dedi 9 aylik hamile gibi davranma.” Dedi bu sozun ustune dedim ben paramla rezil olamam canimida bebegimide bu kadina guvenmem arsiz yuzsuz bisey ne guler yuz ne bisey bilgi desen oda yok bir dedigi bir dedigini bile tutmuyor hemen baska hastane baska doktor arastirdim ve en son onuda 12.haftamda gordum suan ki doktorum mu mukkemmel otesi resmen gormek icin kadini gun sayiyorum muayenem bitsin bile istemiyorum
ramonun_annesi minik_koala_ve_annesi gerçekten çok saçma insanlar var ya parasını alıyorlar babasının hayrına mı yapıyorlar bu işi bende cuma günü gideceğim başka doktora sağ bacağıma çok kötü ağrılar giriyo sızlıyor ☹️
ramonun_annesi minik_koala_ve_annesi maden suyu zararlı degilmi ki bide sade mi icicem limonlu alsam olmaz mı sadesi midemi bulandırıyor