Hafizee28 La_Liberte ben zehradesign e yapdırdım Instagram dan kendi modelinizi ayarlayıp bile atabilirsiniz yada osizin için seçebilir ben yapdırdım çokda beğendm
Unlukacar La_Liberte benim bebeğim doğdu hastanede dağıttık canım çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim
Nihalilhann La_Liberte sipariş bugün verdim çok yakın arkadaşım orada yaptırdı çok memnun kaldı kutusu yok sayfada var eymen isimli
nonparisienne La_Liberte bunu sipariş verdim bekliyorum bu hafta gelir sanırım, adet sayısı görsel & fiyat olarak uygun geldi açıkçası. Kutuyu beğenmezsem başka sunum için organizasyona yaptırırım diye düşündüm [(https://www.bebekcikolatasi.com.tr/ayicik-karton-kutuda-bebek-cikolatasi2)]
Asyahiraesra Çikolata deposundan sipariş verdik geldi tadını kutusunu biz çok beğendik tavsiye ederim.. 3 gün içinde geldi erime gibi bir durumda olmadı bn tereddüt etmiştim erirmi acaba kötü olur mu diye
angela4 La_Liberte Burada başka birinin postunda görmüştüm çikolata deposu diye bende baktım beğendim sipariş ettim tadı da güzel sütlü gibi baskısı da güzel kutusuda bence alabilirsiniz👍
La_Liberte angela4 çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun sizin çikolatanın fotoğrafını ve hesabın linkini atar mısınız? İnstagramda farklı hesaplar var çünkü.