nnnaaz Hediyelik olarak mum aldım Ama çikolatayı hastanede ikramlık olarak istiyorum hadi kime yaptıracağımızı bulduk diyelim peki nezaman sipariş etmek lazm sonuçta nezaman doğuracağımı bilmiyorum
La_Liberte nnnaaz hayırlı uğurlu olsun inşallah çok tatlılar 🥰 benim sezaryen olacağı için Bebiş erken gelmezse inşallah günü belli. Ama sanırım dolapta saklayınca sıkıntı olmuyormuş.
La_Liberte angela4 çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun sizin çikolatanın fotoğrafını ve hesabın linkini atar mısınız? İnstagramda farklı hesaplar var çünkü.
angela4 La_Liberte resim daha önce hiç atmadım buradaki görsel ekleye basıyorum olmadı nasıl atabilirim
nnnaaz La_Liberte çok teşekkürler. Sağlıkla gelsinler inşallah 🌸 dolapta çikolatalar beyazlıyor diye biliyorum
La_Liberte angela4 anasayfadan sol üstteki üç çizgiye basıp ordan Resim Yükle seçeceğine tıklayarak yükleyebilirsiniz. Çıkan sayfadaki linki buraya kopyalarsanız fotoğrafınız yüklenecektir ☺️
SareSumeyra La_Liberte instagramda makkase hesabında çikolata kutusu ve sargılarını aldım. İstediğim marka madlen çikolatayı alıp kendim yapıcam.
Acnogg4 Bende Pastel Hatıra Atölyesinde yaptırdım. Anahtarlık ve çikolata yaptırdım. Çikolatasını tadı çok güzel çok beğendim.
La_Liberte nnnaaz evet o da var ama ben bir çok kez sakladım hiç beyazlamadı. Neyden kaynaklı bilemedim ☺️
angela4 angela4 Akşam çekmiştim siz yazdıktan sonra aslında daha tatlı duruyor resimde biraz solgun gibi çıkmış🫣
La_Liberte angela4 çok şirinmiş 🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰 ben de o sayfaya karar verdim inşallah 🙏🏻
nnnaaz La_Liberte yrın doktor kontrolüm var bakalım durumumuz nedir çünkğ 35 haftadayız önümğzdeki günlerde sipariş ederim heralde